tiistai 2. syyskuuta 2014

Kuukauden kynnet


1. Kesäinen Cocktail  2. Sinistä sulkasatoa  3. Kierrätettyä mania  4. Inspiroidu asusta !   5. Pilkkuja, pilkkuja, pilkkuja..  6. Glitteristä liukua  7. Perhosten lailla  8. Koko kynnen leimailua

Heips ! Aika vaan menee hurahtamalla ohitse ja taas onkin kuukauden kynnet-postauksen aika. Elokuussa tulikin kotiutettua uusia lakkoja mm. Essencen merkeissä sekä muutama muukin merkiltä mitä en ollut viellä kokeillut esim. Barry M ja  Perfect Sand. Melko sininen oli elokuu, mutta mukaan mahtui myös pinkkiä, neon korallia ja muita kesäisiä värejä.

En ollut ikinä kokeillut pilkuttaa kaikkia kynsiä, joten se pääsi kokeiltavaksi ja yllätyin kuinka kivat kynsistä voi tulla noin simppelillä koristelulla. Koko kynnen leimailua en myöskään ollut kokeillut joka kynteen, mutta nytkään en saanut leimaa mahtumaan peukkuihin, silti tein tämänkin koristeluiden listaltani. Mukaan mahtui perus glitterliukua, ruusuja, skittletteä, niittejä ja siirtokuvia. Siirtokuva pettymyksenkin koin huonojen siirtokuvien kanssa kahteen kertaan. Monet lakoista olivat ensimmäistä kertaa kynsillä, mutta mukaan mahtui 'vanhojakin' tuttuja. Kokonaisuudessaan tykkäsin kyllä kynsistä ja lakoista, harmi kun en kerinnyt kaikkia elokuussa tehtyjä kynsiä esittelemään.

Lemppareikseni nousuivat 1, 2, 4, 5 ja 7 vaikka 1 ja 7 kynsissä olikin ne pettymys siirtokuvat. Kokonaisuus ja niiden sisältämät koristelut ratkaisivat sekä tietenkin viihtyvyys. Jos vain yksi lemppari pitäisi valita olisi se luultavasti nro 2 kynnet, niissä on leimat, niittejä, tekstuuria ja kivat värit. Toisin sanoen kokonaisuus on melko lailla mun mieltymyksiä. :) Mukavaa alkanutta viikkoa ! 

Mitkä kynnet ovat teidän lempparit ? Miksi ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos ! Tykkäsin siitä myös, toi rusketuksen hyvin esille ja oli _kirkas_ :D

      Poista
  2. Mun lempparit on : 2, 4, 5, 6 ja 8. :) Todella kauniita kyllä kaikki. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja kiitos paljon ! :) Samojakin lemppareita löytyi muutama. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)