tiistai 21. lokakuuta 2014

Tassutellen ♥


Heips ! Kauhukseni huomasin postanneeni viimeksi viime keskiviikkona ! :o Kiireistä on kieltämättä ollut ennen syysloman alkua niin kotona kuin koulussakin. Loma siis alkoi nyt ja viikonloppukin meni I Love Me-messuilla. Messuostoksista ja kynsistä postailen sitten erikseen. Nyt yritän taas saada eloa tänne, koska näin pitkä postaamattomuus ei ole lainkaan mun tapaista ja ikäväkin on blogia ollut ! :)

Kynsiltä löytyy taas uusia juttuja mm. Essencen lakat sekä tassuja en ollut vielä kokeillut. Essencen Me & My Lover tekstuuria löytyy kaksi kerrosta keskisormista, melko hentoinen tekstuuri, mutta joskus näinkin. A Hint Of Love-lakkaa löytyy myöskin kaksi kerrosta, ihana shimmer ja kuvissakin näkyy hieman pinkihtävää. Niihin kynsiin laitoinkin kultaiset niitit.

Nimettömästä ja peukusta löytyy melkein vakkari mustani Tiia Vanhatapion Black Bird:iä kaksi kerrosta.Tassujen idea lähti aika läheltä. Elämääni on aina kuulunut karvaisia ystäviä lapsuudesta asti, kaksi kissaa ja koira. Tällä hetkellä saan vain muistella heitä, joten halusin kynsille kultaisia tassuja heidän muistoilleen. Tätä kuvaakin hyvin 'Kultaakin kalliimpaa.'. Punainen väri valikoitui, koska se tunnetaan rakkauden värinä.  Postauksesta ei pitänyt tulla näin surullinen, mutta idea tassuihin lähti rakkaista karvakavereista, joista onneksi on parhaimmat muistot jäljellä aina ! Kynsistä tykkäsin ja tassut toivat hymyn huulille vaikka samalla tekivätkin olon haikeaksi. 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Essence : Me & My Lover
  • Essence : A Hint Of Love
  • Tiia Vanhatapio : Black Bird
  • Ginatricot : Gold
  • HK Girl
  • Pilkkutikku
  • Kultaiset niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Millaisista asioista inspiroidut ?

- Jenni

6 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)