perjantai 24. lokakuuta 2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 / Week 6 : Love This Technique


Heips ! Pitkästä aikaa otan osaa jälleen tähän haasteeseen, viime viikollakin piti, mutta aikaa ei vain tuntunut olevan. Tämänkertainen aihe oli mieleeni ! Mielestäni tähän kategoriaan sopii mainiosti skittlette-koristelutyyli sekä leimat. Ne on vaan helppoja (yleensä) ja toimivat sekä niitä on niin moneen makuun.

Halusin lakkauksesta syksy vivahteisen ja valitsin värit sen mukaan. En siinä oikein onnistunut, mutta tykkäsin näistä silti. Tummansininen H&M:n creme lakka on ihana ! Peitti hyvin kahdella kerroksella ja sai niitit koristeiksi. Vaaleamman nudehtavan Essencen lakkasin myös peukkuun vaikka sitä ei kuvissa näykkään. Leimat Pueenin 59-laatasta kultaisella Fergiellä. Kynsiä tehdessä tapahtui jotakin kun piti leimata hopeisella, mutta tartuinkin kultaiseen ja huomasin sen hieman liian myöhään. Onneksi niitit sopivat leimojen kanssa yhteen. En tiedä miksi lakkasin nimettömään OPI:n Haven't the foggiestia, koska Fergie olisi sopinut sen tilalle paremmin. Kaikenkaikkiaan tykkäsin lakoista ja niiden veikeästä yhdistelmästä ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • H&M : Why So Blue
  • Essence : Love Me, Cupcake ! 
  • OPI : Haven't The Foggiest *saatu miitissä
  • Wet n Wild Fergie : Gold Album
  • Pueen 59
  • Kultaiset niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Mikä on sinun lempi koristelutekniikkasi ?

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Onpa kivat :) Ite yleensä sorrun käyttämään water decaleja aivan liian usein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)
      Decalit onkin niin helppoja ja sopivat melkein mihin lakkaukseen vaan, pitääkin pitkästä aikaa käyttää niitä. Leimat tainneet saada niin paljon huomiota lähi aikoina. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)