maanantai 6. lokakuuta 2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 / Week 3 : The Heart of Autumn


Heips ! Myös minun vuoroni kantaa korteni kekoon ja tehdä vihdoinkin kunnon syyskynnet. Tällä viikolla osallistuin jälleen vain toiseen lakkausaiheeseen ja halusin syksyä kynsille joten valinta oli helppo. Selasin kaikki leimauslaattani lävitse ja melkein jo hylkäämistäni laatoista löysin ainoat vaahteran lehdet (kahta eri kokoa) ja oksan joka muistuttaa hieman pihlajaa. Syytä on siis hankkia lisää laattoja kun suuri syysleimojen puute löytyi ! ;) 

Pitkään kokeilemattomista löytyi likaisen purppura lakka Models Ownilta. En oikein osaa päättää tykkäänkö tälläisistä mutaisista sävyistä vai en. Peitti mainiosti kahdella kerroksella. Kellertävässä valossa näytti ihan ruskealta, mutta kynsipöydän valossa näytti juurikin oikealta. 
Leimoja lätkeinkin sinne sun tänne keltaisella, oranssilla ja tummanpunaisella leimauslakalla. Aika veikeä lopputulos ja olihan nää ihan kivat. Ehkä mun pitää totutella näihin mutaisiin sävyihin, kun ei sentään kamalalta tuntunut ! Kynnet olivat syksyiset kyllä, väriensä puolesta sekä leimojen. Eli ei ihan metsään menty. Jos pinkkiä kynsille seuraavaksi ja aiheena roosanauha ?


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Models Own : Purple Ash
  • Konad Yellow
  • Konad Pastel Orange
  • Nimetön leimauslakka tum.punainen
  • Laatat Disc-09 & Disc-01

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo tehnyt omat syyskyntesi ?

- Jenni 

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)