keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Messukynnet


Heips ! Vieläkin koneessani on se joku ohjelma mikä availee itsestään niitä mainossivustoja eikä lähdettä ole löytynyt. Tokihan se bloggausintoa syö kun joko lainaa toisen konetta tai taistelee omansa kanssa, postauksen tekoon meneekin normaalia enemmän aikaa. Pahoitteluni siis postaamattomuudestani, mutta koitan tälle asialle koko ajan jotain tehdä, että tästä tulisi taas kivaa ja konekkin toimisi taas normaalisti. En tiedä onko vika bloggerissa vai kyseisessä viruksessa en saa edes blogi tekstien kuvia aseteltua oikeille paikoille joten ei kannata ihmetellä omituisia välejä tekstin lomassa, kuvat eivät vaan pysy siellä minne ne laitan heti kun postauksen klikkaan julkaistuksi.

Nyt vuorossa messukynsien esittelyä joihin yhdistyikin lemppareitani, eli skittlette tuli taas tehtyä. Aika ennen messuja oli erittäin kiireistä ja meinasi jopa jäädä nämä kynnet tekemättä, mutta näitä teinkin sitten yöllä kun ne oli ihan pakko tehdä. Eihän kynsibloggaaja voinut mennä messuille bloggaajapassilla ilman lakkauksia ? No ei tietenkään voinut !

Jälleen pinkkinä toimi Essencen #Lucky, tämä sävy on niin mieleeni ja peittää hyvin kahdella kerroksella, että mulla on tätä varapullokin jemmassa. Ei silti, on se pullo aika hyvin tyhjentynytkin, että kyllä sitä toista pulloa vielä tarvitaan. Pinkeille kynsille päätyi vain hopeisia niittejä, peukaloita ei kuvissa näy mutta niistäkin löytyi niitit. Nimettömässä kaksi kerrosta Ginatricotin valkoista ja yksi lempi  leimoistani, nimittäin ruusuja laatasta BM-618 ja Konadin mustalla (unohtui kuvasta). Tämä leima ollaankin blogissa nähty jo useampaankin otteeseen ja varmasti nähdään vielä monta kertaa. Pikkurillistä löytyi vain kaksi kerrosta Flormarin mustaa 027.

Kynnet olivat juuri itseäni kuvaavat ja niistä löytyi lempi juttujani. Olivat siis ihan täydelliset messuille ja minulle. Tykkäsin näistä oikein paljon !


Mitä mieltä kynsistä ? Mikä on lempi pinkkisi ? 

- Jenni

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)