torstai 6. maaliskuuta 2014

Pyöreitä glittereitä ja kaunista halkeilua


Heips ! Vielä olisi luvassa yksi skittle ennen keväisten kynsien esittelyä. Väreiksi valikoituikin sinistä ja napsinkin kokeilemattomien tikkujen joukosta summa mutikassa lakkoja. Kun sain ne valmiiksi niin ne näyttivätkin tosi hyvältä yhdessä vaikka ensin epäilinkin sitä.

Nämäkin lakat osottautuivat hyviksi kun niitä riitti kaksi kerrosta peittävyyteen eikä kuivuvuuskaan ollut ongelma. Tosin jouduin vielä kolmannen kerroksen laittamaan vasemman käden peukaloon ja etusormeen kun aloin kaivamaan glittereitä laatikosta ja sain lakkaukseen lommoja.

Muistan crackle lakkojen olleen aikoinaan suurikin hitti ja itsekkin niistä sillon innostuin. Kauaa ei innostus kestänyt ja moni niistä jäi kokeilemattakin, silti ne maijailivat lakkalaatikossani. Muistan jonkun kokeilleen kyseisen kaltaisen lakan töpöttämistä kynnelle ja saanut aikaan hienompaa ja sirompaa halkeilua. Niinkuin näkyy niin lähdinkin sitä kokeilemaan, jotta saisin näille lakoille jotakin käyttöä ja ihastuin. En sittenkään luovu näistä vaan käytän niitä näin !

Aikaa kun oli rajallisesti niin mitään über hienoja koristeluja ei ollut aikaa keksiä ja kumminkin maltillisesti, että sopivat crackle kynsiin. Himoitsemani OPI:n lakka I Snow You Love Me ja sen käyttö 'strasseina' sai mut nappaamaan tavalliset hopeiset glitterini. Eihän se samalta ja yhtä kauniilta näytä, mutta mulle (joka ei sitä lakkaa vielä omista) se kävi hetkellisesti sen korvaajaksi. Siltikin haluan sen lakan, eihän siitä ylitse pääse että se on aivan UPEA !

Tykkäsin näiden väreistä tosi paljon ja jäinkin muutamasti niitä tuijottelemaan. Ei ollenkaan huonot vaikka itse sanonkin ! ;)


Käyttämäni kynsilakat ja tarvikkeet : 
  • W7 Cracked : Marine
  • Flormar : U08
  • Flormar Pretty : P26
  • Flormar : 354
  • Yes Love : 408
  • hopeisia pyöreitä glittereitä
  • sieni crackle lakan töpöttelyyn

Mitä mieltä kynsistä ? Onko kaikkien mielestä crackle/graffiti lakat jo muodista menneitä vai käytätkö niitä näin kuin minä ? 

- Jenni

10 kommenttia:

  1. Vaikken olekaan mikään kynsilakkaintoilija, niin upeeta jälkeä taas kerran ja ihanat värit! Oma mielipide: ei sen väliä onko muodissa vai ei, pääasia et itellä on hyvä fiilis ja näyttää omasta mielestä hyvältä :)
    Tykkään!!!

    Terkuin vanha luokkakaverisi Jentsu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ! ♥ =)Tykkäsin noista väreistä myös ja oon samalla kannalla kuin säkin, olkoonkin out niin käytän niitä silti näin uudella tavalla kun kerran niistä olen innostunut ! :D

      Hihhii tunnistan kyllä ketä :P

      Poista
  2. Tosi kivan näköiset kynnet ja itselläkin ois tarkoitus kaivella vanhat cracklet kaapista ja käyttää lakkausten koristeluun töpöttelemällä, koska se jälkihän on tosi hienon näköistä! Just testataan että onnistuin tässä ja kyllä heti tuli hinku käyttää enemmän crackleja, varsinkin kun oon viime aikoina tosi usein turvautunut erilaisiin nopeisiin ja helppoihin laukauksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekkin kovasti ! ♥
      Suosittelen kokeilemaan jopa yllätyin siitä, että innostuin näistä uudestaan. Ehkä johtui siitä kun aikoinaan niitä käytti paljon niin siihen vaan kyllästyi. Nyt kun on löytänyt uudenlaisen käyttötavan niille ja erilaista jälkeä niin senhän voi mieltää myös niin, että melkein kuin olisi ihan eri lakka kyseessä. ;) Niillä saa kyllä nopeasti nättiä jälkeä mikä on välillä aika must jos joutuu kiireessä lakkailemaan. :D

      Poista
  3. Kivat kynnet ja kyl mie välillä käytän graffiti lakkaa vaik moni sanooki olevan out =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! =) Graffiti lakallakin saa mielestäni nättiä jälkeä ja saahan niistä tykätä vaikka monet muut eivät tykkäisikään. :)

      Poista
  4. Kauniit on! :) Mä oon vasta vähäaika sitten saanut ensimmäinen crackle lakkani, että toivottavasti ne ei oo vielä menneen talven lumia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovin ! =) Ei niitä mun mielestä kauheasti ainakaan blogimaailmassa näy enään ja ei kovin moni niistä vissiin tykkääkkään. Mutta suosittelen lakkailemaan sillä mikä on omaan silmään nättiä ja olemaan välittämättä siitä jos se onkin jo niin sanottuna pois muodista ! :D

      Poista
  5. Onpas mukava pitkästä aikaa nähdä jossakin graffitia! En ole vain huomioinut tai se on oikeasti jo aika menneen talven lumia... Minä testasin vähän aika sitten sitä töpöttelytekniikkaa graffitien kanssa ja silleen voisin kuvitellakin vielä käyttäväni! Näissä näyttää tosi kivalta crackle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykästyin sen käyttämiseen töpöttelemällä ne on aika meh pelkästään lakattuna. Näin ne on hienoja ! :D
      Kiitos ! =)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)