tiistai 17. marraskuuta 2015

Messuostokset

Heips ! Saako nyt hurrata ja heittää kärrynpyörää ? Se haittaohjelma tms. mikä tässä koneessa oli ja availi joka klikkauksella jotain mainossivustoja, on nyt poissa. Nyt bloggailua ei enää hidasta kymmenet aukeavat mainokset kesken kuvien lisäämisen ja kirjoittamisen, mä olen taas blogin parissa, niin helpottunut fiilis !

Nyt esittelyssä I Love Me-messuilta kotiuttamiani juttuja. Valmistauduin messuille merkkaamalla messujen sovellukseen paikat joissa haluan käydä ja niissä kaikissa kävinkin. Muutamat pisteet vaativat hieman etsimistä. Nyt niihin ostoksiin joita olikin aika paljon ! 
Glam Lac on mulle ihan uusi merkki ja messuilla huomasin vain kyltin missä mainittiin kynsilakoista ja 1,99€ hinnasta. Säntäsin tutkimaan valikoimaa ja olihan mun näin edulliseen hintaan tartuttava ja testattava kyseistä merkkiä. Mieli teki ostaa joka väriä, mutta päädyin valitsemaan kaksi kaunista väriä ja täydellistä vaaleanpunaistahan olen etsinyt jo kauan. Myyjä kertoi näiden olevan tolueenittomia ja pullossakin lukee 3 free.

Vaaleanpunainen on päässyt jo kynsille ja postaus löytyy täältä, tämän ihanan nimi on Rose Rose. Vihertävän minttuinen kutahipulla ei ole vielä päässyt kynsille, mutta pääsee varmasti pian. Tämän kaunokaisen nimi on Mystical Pale Green.


China Glazen lakkoja  nappasin muutaman mukaani, edulliseen hintaan 3,50€/kpl. En yhtään muista mikä yrityksen nimi oli vaikka sen sillä hetkellä mieleeni painoinkin. (Saa infota jos tietää.) Kassalla sainkin lakat yhteensä 15€, teki mieli kääntyä takaisin hyllyn puoleen ja napata vielä muutama sävy mukaan.

Vasemmalta oikealle : 
Papaya Punch,  Island Escape kokoelmasta 
Stoked To Be Soaked, Off Shore kokoelmasta kesältä 2014
Dune Our ThingOff Shore kokoelmasta kesältä 2014
Electric Pineapple, Island Escape kokoelmasta kesältä 2011
Turned Up Turquoise,
One Track Mind,  All Aboard kokoelmasta syksyltä 2014
Public RelationsAutumn Nights kokoelmasta syksyltä 2013


Mereneideidiltä kotiutin innoissani vaikka mitä. Multa löytyy aiemmin ostetut kynsinauhaöljyt, joita olen ahkeraan käyttänyt ja nyt oli pakko ostaa varakappaleet niille, oranssi tuoksuu persikalta ja lila on freesia. Huomasin näiden etikettien vaihtuneen sitten viime vuoden. Yksi pipetillinen pääsi mukaan myös, olisin voinut ostaa vaikka jokaista tuoksua, mutta kiwi deep green kuulosti mielenkiintoiselta, tässä on ihana makea tuoksu.

Viilavarastoja täydensin myös vaikka luulisi noilla aiemmillakin pärjäävän, palkkiviiloja käytän kynnen buffaamiseen ja nyt myös geelilakkaukseen ja kynsistä pituus lähtee noilla perus viiloilla. Korjausnauhaa löytyy myös loppuiäkseni, tämä oli lasikuitu nauhaa.

Innoissani olen tuosta koristepoimijasta, jota olenkin jo käyttänyt ja peittoaa kyllä strassikynän ihan 6-0. Tätä ei kannata tiputtaa, on todella herkkä menemään rikki, itse sain jo tuon näkyvän kärjen katki kun olin liian kovakourainen. Toinen mielenkiintoinen on tuo kynnen kuvilla varusteltu 'alusta' johon saa lakoilla harjoitella koristeluja ja pyyhkimällä vanulapulla pitäisi lähteä irti, ei siis kynsilakanpoistoainetta tähän. Liian pitkään alustassa olleet voivat myyjän mukaan jämähtää siihen kiinni. Vielä en ole tätä muistanut kokeilla. Toisella puolella samanlaiset kynnenkuviot, mutta pohja on valkoinen. 


Muutamat edulliset viilat nappasin varmaan ensimmäisenä ostoksena kun messuille pääsin. Tämänkään pisteen nimestä mulla ei ole mitään muistikuvaa, rakennekynsijuttuja siellä oli ainakin paljon. Muistaisin ostaneeni tästä viiloja myös muutama vuosi sitten. 


Cosmo Nordic Ab eli Essencen pisteellä olin ihan taivaassa ja sinne upposikin suurin osa matkakassasta. Kävin tässä pisteellä kaksi kertaa, koska ruuhka oli aivan hirveä ja ajattelin, että myöhemmin ihmisiä ei ole enää niin paljon. Olin väärässä. Tuotteiden katsominen oli aivan kamalaa sillä ihmiset tönättivät hyllyjen edessä ja tönivät, eivätkä kassatkaan oikein vetäneet.

Menin ensisijaisesti hakemaan niitä tuotteita mitä ei Porin Essence hyllystä löydy ja ne tärkeimmät löysinkin.

Essencen musta ja valkoinen leimauslakka, molemmat toimivat hyvin ja ovat kokeiluun päässeet. Essencen musta Black Is Back kynsilakka ja valkoinen Wild White Ways osoittautuivat myös hyviksi. Värilakat olivat melkein kaikki Porissa jo pyörineet ja mukaan pääsivät vain glitterlakka Girl's Best Friend ja vaalea helmiäissävy Frozen Kiss (näistä kahdesta myöhemmin blogissa). Alennettuja lakkoja/poistoja ei paljoa enää lauantaina ollut jäljellä, mutta Blue Jeaned ilmeisesti tekstuuri sai uuden kodin.

Jostain blogista luin jonkun ostaneen Essencen eyeliner siveltimiä siistimiseen ja nappasin kerralla mukaan kolme sivellintä. Tattoo Linereita kotiutin myös kaksi kappalein, niin siisti juttu joten varauduin myös muiden kynsien piirtelyyn.

Meikkeihin olisin halunnut tutustu enemmänkin, mutta niiden tuotteiden ollessa hyllyn keskivaiheilla ja alhaalla oli niihin siinä tungoksessa vaikea perehtyä.


Geelilakkailu on kiinnostanut mua jo pitkään ja hyvällä tarjouksella löysin geelilakkaussetin Cosmo Nordicin pisteeltä sillä heillähän on myynnissä myös Sensationail geelilakka juttuja. Aloituspakkauksen otin vaaleanpunaisella geelilakalla, tässä on kaikki tarvittava uunia myöden (49,90€). Otin mukaani myös täydennyssetin (Essentials kit n. 9,95€). Alennuslaatikoista nappasin myös 1€/kpl Fuse (nämäkin ovat Sensationailin) nimellä merkityt geelilakat ja Cleanserin : pinkki Na-No Way!, koralli Elec-tric Or Treat, vihreä Intens-So-Fly ja sininen Sonic Blue-M. Pahvilaatikoissa olevat geelilakat olivat edulliseen 2,95€ hintaan. Harmaa : After Five, Punainen : Scarlet Red, Kirkas : Clear.

Näistä vain kirkasta geelilakkaa on kynsille päässyt, jos olen paikannut kynnen olen päälle laittanut vahvistukseksi geelilakkaa, näin kynsi saa kasvaa rauhassa taas pituuteensa. 

Koko messualue tuli kyllä kierrettyä, mutta kauneus jutut vetosivat itseeni eniten ja en kotiuttanutkaan mitään muuta kuin kynsijuttuja vaikka hiustuotteet kiersin myös tarkasti. Kynsijuttuja menin kyllä messuilta hakemaankin, niitä olisi saanut olla kyllä enemmänkin, harmikseni multa meni Milvin(?) siirtokuvat ihan heittämällä ohitse. Hyvä saalis silti, katsotaan minkälaisia kynsiä näillä saa tehtyä !  

Mitä mieltä ostoksista ? Mitä sinä ostit messuilta ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Mie tilasin nuita Essencen siveltimiä, kun niistä muistaakseni Belegwenin blogista luin :D
    MILV oli aika huomaamaton, mutta löysin kyllä sen joten tuli ostettua muutama arkki, Sinful Colorsin pisteellä pyörin ja hyörin, sekä OPIn pisteellä. Mereneidin pisteelle menin aluslakan toivossa mutta siellä ei sitä ollutkaan, pöh.

    Nfu-Oh glittereitä näin jossain, mutta kävelin tyynesti ohi :'D Essencen pisteeltä nappasin vain kuvat, kun niitä saa täältä meiltäkin, ilman tungosta. Chinat huomasin myös, se oli Viron maahantuoja tmv. mutta ei ollut itselleni mitään spesiaalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten olikin Belegwen ! :D
      Mä tajusin löytäneeni Milvin vasta sen jälkeen kun luin porukan messupostauksia ja katselin kuvia, luulin siis niiden olevan jotain pilipaleja enkä sen tarkemmin jäänyt niitä katselemaan. :(
      Sinfulit katselin itsekkin, mutta ne vaan ei oikein sytytä mua niin jäivät hyllyyn ja Opin pisteellä petyin kun luulin, että niillä olis jotain hyviä messutarjouksia tai sitten olin vaan liian myöhässä. :D Mereneidillä oli taas paljon muuta mitä ennen ei ole ollut. :)

      Mä en nähnyt Nfu-Oh glittereitä, mutta ei mulla olis tarvettakaan ollut. :D Mä sinne Essencen tungokseen menin kun täällä on vain tuo pienempi metrinen hylly jaa hyvin vähän liikehdintää mulla on minnekkään jossa on se 2m hylly niin piti käyttää tilaisuus hyväksi. :D

      Chinoja mulla itsellä on niin vähän joten piti sitä muutama kotiuttaa. :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia ja tuo firma on virolainen beauty pro josta ostit china glaze lakat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti !
      Hei, kiva kuulla, multa kun meni firman nimi messuhurmiossa ihan ohi. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)