perjantai 11. maaliskuuta 2016

Hauraita kukkia


Heips !  Kevät sen kuin lähestyy ja tuntuu ettei mitään ole saanut vielä tänä vuonna tehtyä, ollaanhan sentään jo maaliskuussa. Kynsiä on tullut kevät fiiliksissä tehtyä ihan urakalla, mutta postauksille ei ole oikein aikaa löytynyt eikä selkäkipujen takia huvita kuluttaa aikaa istumalla liikaa. Tuleva kevät on muutenkin suurien mullistusten aikaa ja järjestelyt vievät omat aikansa, myöhemmin paljastankin sitten mistä on kyse. Siihen asti nautitaan lakkauksista ja muista kynsi höpinöistä.

Vihdoin kynsille pääsi toinenkin messuilta kotiuttamani Glam Lacin lakka, jos olisin tiennyt näiden olevan näinkin hyviä olisi useampi sävy tarttunut matkaan mukaan. Tämä vihertävän minttuinen ihanuus kantaa nimeä Mystical Pale Green. Lakassa oli kultaista shimmeriä mukana jonka mukaan valitsinkin koristelut. Kynsillä shimmer näkyi aika heikosti ja vielä heikommin kuvissa. Tämä peitti hyvin kahdella kerroksella ja oli hyvä levittää, oikein nätti sävy. Koristeluiksi leimasin kukkia Konadin mustalla BM-616 laatasta Clear Jelly Stamperilla. Yhteistyö leimasimen kanssa on vielä hieman hakusessa ja kukat eivät leimautuneet ihan kokonaan, siitä se tekstin otsikkokin sai alkunsa. Nimettömään pääsi shimmeristä inspiroituneena Dependin kultaista lakkaa ja kynnen tyveen Glam Lacin värisiä metalli niittejä. Pikkurilliä koristikin pelkästään kerros Essencen mustaa lakkaa. Ihan kiva kokonaisuus, vihreät niititkin olisivat voineet olla vaikka mustat. Glam Lacin lakkoja on ehdottomasti haalittava jostakin lisää ! 




Mitä mieltä kynsistä ? Kokemuksia Glam Lac-merkistä ? 

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Glam Lac on ihan outo merkki itselle :) mutta kaunis on sävy lakassa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se itsellekkin ihan vieras ennen kuin messuilta nämä bongasin. Kannattaa tutustua jos vaan mahdollista. :) On kaunis minunkin mielestäni ♡

      Poista
  2. Ihana kokonaisuus :) tosi raikaa tuo vihreä. Omistan yhden glam lacin: Blue Wonderin. Ostin sen viime keäsnä Virosta. Ihan kivalta merkiltä vaikuttaa noin yhden lakan kokemuksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! Oon samaa mieltä raikkaudesta. :)
      Näitä olisi ihan kiva saada lisää mitä nyt itsekkin vasta kahta eri lakkaa kokeillut. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)