sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskarkit




Heips ! Pahoittelut pitkästä hiljaisuudestani eivät ole kynsijumalat olleet täällä kovin suotuisia, sormiinkin tuli ihottuma takaisin josta olen täällä aiemminkin maininnut ja se on melkein taas poistunutkin. Aikaani olen lähiaikoina viettänyt  mm. ikeassa ja nämä pääsiäiskynnetkin olen saanut tällä aikaa loihdittua. Muutama kynsi koki kamalan kohtalon ikea reissulla ja jälkeenpäin kasaus puuhissa, viikko ollaan vietetty pelkän aluslakan voimin. Ehkä suurin syy postailemattomuudelle on tuleva perheenlisäys, joka on alkanut viemään enemmän energiaa. Nyt en siis puhu mistään nelijalkaisesta ja karvaisesta kaverista. ;) Luultavasti lisääkin taukoja on luvassa, lähinnä nyt oman voinnin mukaan mennään. Saa nähdä miten se blogiin vaikuttaa, mutta päivä kerrallaan edetään ja katsellaan jos hän päivänvalon näkisi toukokuun lopulla ellei ihan kesäkuulle halua venyä. Postauksia ja kynsiä yritän tehdä varastoon niin, että julkaisuun ei tarvittaisi kuin pari klikkausta. Harrastusta en ole mihinkään jättämässä, mutta vaikuttaa se toki siihenkin. :)

Kynsille halusin nopeat ja helpot pääsiäiskynnet. Idea lähti niistä 'munakarkeista', jotka ovat väritykseltään pastellisia ja niissä on mustia pilkkuja. Pelkkää mustaa glitterlakkaa mulla ei ole joten käytin yhtä hyvin lähellä olevaa mustavalkoista glitteriä, nimittäin Lorealin Confettista. Alkaa Confettis olemaan melkoista liisteriä ja kun sitä meinasin ohentaa oli se pirulainen haihtunut pullosta. Seuraavaksi onkin ohennusaine ostoslistalla, oli se Loreal aika kamala levitettävä ja sitä oli tosi vaikea saada tasaisesti. Vaaleanpunaisena käytin nättiä Essencen Forgive Me:ta. Vaaleansininen oli Flormarin Wet Look sarjan WL01, tämänkin olin jo melkein unohtanut. Keltainen oli vaalein keltainen minkä omistan eli Essencen Love Is In The Air, oli se vain pirtsakka näiden pastellien rinnalla. Vaaleanvihreänä oli myöskin Flormarin Wet Lookkia WL02:ta, näiden Flormarien pitäisi ehdottomasti päästä useammin kynsille. Viimeisenä muttei vähäisimpänä oli vaaleanlila söpöliini Ginatricotilta, Purple Wish. Oikein pirteä kokonaisuus ja toi kyllä mieleeni pääsiäisen, harmi kun niitä karkkeja ei kotoa löytynyt rekvisiitaksi kuviin. Tälläinen leikkisä lopputulos on välillä oikeinkin toivottu ja tuo mukavaa vaihtelua skittlettejen rinnalle !

Hauskaa pääsiäistä !


Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo tehnyt pääsiäiskynnet ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Ihanat, näitä on piristävä katsella!

    Itsellä jäi tänä vuonna pääsiäiskynnet toteuttamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! :)
      Ehkä sitten ensi vuonna. :)

      Poista
  2. Ihanan pirteät :) En tehnyt virallisesti pääsiäislakkausta tänä vuonna, tosin tein viikko sitten blobbicuren pastlliväreillä, jonka päätin julistaa pääsiäislakkaukseksini :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Sekin sopii ihan hyvin siis pääsiäiseen. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)