maanantai 22. tammikuuta 2018

Kiiltävää ja mattaa
Heips ! Harmillisesti on tämä tammikuu alkanut hieman nihkeästi, mutta ehkä se tästä kun mennään kevättä kohti niin mielikin piristyy. Tammikuussa olen saanut aikaiseksi vasta kahdet lakkaukset kun ei vain yksinkertaisesti ole jaksanut edes ajatella kynsiä. Kuiviin käsiinkään ole mitkään rasvat tai öljyt auttaneet joten sekin osaltaan on intoa syönyt. Suurin syy kuitenkin on, että meidän taaperosta tulee isoveli maaliskuun lopussa joten väsymykselle on ihan oikea syykin. Blogi on siis jäänyt vähemmälle, mutta postailen kyllä silloin kuin jaksaminen ja taapero niin sallii !

Koska vaaleanpunainen ja musta ovat täydellinen pari niiden yhdistäminen tuntui hyvältä idealta. Mustana käytin Avonin Night Visionia mikä kiiltävänä on hieman shimmerinen, mutta matattuna näyttää ihan tavan mustalta. Peittää 1-2 kerroksella ja levittyy hyvin. Vaaleanpunaisena Essencen Free Hugsia kaksi kerrosta. Etusormeen laitoin Lumenen Sparkle Burst nimellä kulkevaa vaaleanpunaista glitteriä. Muutaman kynnen mattasin Essencen Matt About Youlla ja lopuissa Seche Vite. Erittäin nopeaa ja helppoa, mutta tykkäsin kyllä pitkästä aikaa yhdistää mattaa ja kiiltävää !

Käytetyt lakat :
Avon Night Vision
Essence Free Hugs
Lumene Sparkle Burst
Essence Matt About You

Mitä mieltä kynsistä ?

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, ihana väriyhdistelmä! Tykkäilen kovasti <3

    Paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä! <3 Stressiä ei kannata blogista ottaa, postailet silloin kun hyvältä tuntuu :)

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)