torstai 4. tammikuuta 2018

Kuukauden kynnet


Heips ! Ennen kuin on aika esitellä uusia kynsiä pitää hieman katsoa taaksepäin, eli joulukuussa julkaistuja lakkauksia. Joulukalenteri sisälsi lakkauksia peräti yhdeksättoista ja kalenterin jälkeen julkaisinkin vain yhdet, pieni tauko hektisen kalenterin jälkeen teki vain hyvää. 

Kaikki lakkaukset eivät olleet jouluisia tai edes talvisia, mutta se toi mielestäni kalenterin päivittäisille postauksille monipuolisuutta eikä niitä ideoita olisi välttämättä ollutkaan niin monille joululakkauksille. Leimailemalla saa kyllä tehtyä niin erilaisia lakkauksia ja vieläpä kivannäköisiä. Kokeilin kuluvan kuukauden aikana myös useammat testattavaksi saamani Wild & Mildin lakat, laatat ja kynsistrassit, vielä kokeilua odottaa muutamat tarrat ja niistä koitankin saada juttua aikaiseksi mahdollisimman pian. 



Kynsillä nähtiin paljon punaista joten ehkä sitä ei hetkeen nähdäkkään, sininen ja pinkkikin oli hyvin vahvassa osassa. Vihreää käytän edelleen harvoin vaikka ihania vihreitä omistankin. Koristeluissa oli paljon valkoista ja hopeaa, mutta mukaan eksyi myös mustaa ja kultaistakin. Liukuranskista, glitterlakkoja, käsinmaalausta, muutamia siirtokuvia. Messuilta ostettuja lakkojakin sain kynsille, mutta ostohulluudestani johtuen vielä on kokeiltavaa. Olen todella tyytyväinen joulukuun saldoon vaikka ei mitään jouluövereitä tullutkaan tehtyä, mutta sain kunnialla kaikki kaksikymmentäneljä luukkua tehtyä vaikka kaikkia en ollutkaan tehnyt etukäteen. Tässä kuussa tuskin päästään ihan näin huimiin lakkauksien määriin, mutta pyrin silti postailemaan melko säännöllisesti ! Mukavaa alkanutta tammikuuta kaikille !

Kuukauden lakka : China Glaze Pink Voltage ja Wild & Mild Caffe Latte
Paras ostos / hankinta : Ehdottomasti Wild & Mildin Chrome-lakat jotka sain joululahjaksi !
Lempi lakkaus : Ensimmäinen joululakkaus ja Piristävää pinkkiä
Suosikki koristelutyyli : Leimailu ja käsinmaalaus

Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä jäivät erityisesti mieleen ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)