keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Day 5 : Blue nails


Heips ! Nyt olisi haasteen viides päivä menossa tällä kertaa sinistä kynsillä. Kynnet on viime syksyltä ja en muistanutkaan, että mulla on ollu noin lyhyet kynnet (nyt paljon pidemmät ja vahvemmat). Pelkkä GR 103 alkoi kyllästyttää joten laitoin peukkuihin ja nimettömiin tummempaa GR 10, jotain puuttui silti niin lisäsin vielä GR nail artilla pari viivaa tumman sinisen päälle. Yksinkertaiset, mutta tykkäsin kovasti. :)

Huomasin, että postaukset on hyvin paljon kynsipainoitteisia, koska mun arkeen kuuluu lähinnä koulu ja mitään ei sen jälkeen oikein jaksaisi / huvittaisi tehdä ja kuvailukaan ei kauheasti ole napannut. Ehkä se on tää loputon lumi mitä tulee koko ajan lisää, mä niin vaan tahtoisin sen kesän heti tänne.. Sen ainakin tiedän, että serkun  rippijuhlista tulee mahdollisimman pian postausta kunhan saan tehtyä uuden photobucket tilin kun vanha on jo täynnä. Palaillaan. :)



Käyttämäni kynsilakat :
  • Golden Rose matte velvet 103
  • Golden Rose matte 10
  • Golden Rose nail art

- Jenni

2 kommenttia:

  1. hei huomasin vasta kattoa roskapostin ja sun joku päivä arvontaan osallistuminen oli menny jostain syystä sinne tais olla se kaulakoru arvonta ,harmi =) laitan vaik jotain ylläriä jossain vaihees

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)