tiistai 17. joulukuuta 2013

Luukku 16 | Punaista hiekkaa

16.12.2013

Heipsan ! Tänäänkin kalenterista löytyy kynsiä, mihin varta vasten koitin saada joulufiilistä kokeilemattomilla lakoilla (oi kyllä, niitä on !). Meinasin ne vielä koristellakkin, mutta päätinkin pitkästä aikaa vaan olla ilman koristuksia, koska tykkäsin väreistä !

Jouluunhan kuuluu punainen ja kultainen väri. Niitähän sitten päätyi kynsillekkin kun halusin enemmän joulufiilistä ja oli ihan pakko saada kynsille uusi (pikkujouluista) saamani punainen hiekkalakka. Suunnitelmissa oli ensin tehdä jokaiseen kynteen Kicksin lakalla puolikuumani, mutta innostuin tekemäänkin jonkin sortin skittlen minkä piti olla jouluisesti koristeltu. Lopputulos olikin yksinkertaisempi kun piti, mutta en halunnutkaan peittää kivoja lakkoja koristeluilla. Harmi kun noiden kimallusta ei saanut kuviin, niinkuin useasti ovat livenä nätimpiä ! Joskus yksinkertainen on kaunista ja seuraavalla kerralla tykkääkin taas koristella. =)'

// Kaikkia lakkoja kynsillä kaksi kerrosta, peittivät ja kuivuivat hyvin.



Käyttämäni kynsilakat : 

  • Aluslakka ja päällyslakka (hiekkalakan päällä ei päällyslakkaa)
  • Flormar : U17 (punainen)
  • Flormar Holo : 807 (kultainen)
  • Kicks Sugar Lacquer : Red Sand

Tällä viikolla vielä mennään Juhan kanssa etsimään kivannäköistä (teko)joulukuusta ja siihen koristeita. Sekä joulusiivoa ja muutenkin kodin koristelua joulua ajatellen. Unohtamatta vielä joulukorttien tekoa ja leipomista. Toivottavasti aika riittää kaikkeen ! :) Onko vielä joulujutut ihan vaiheessa ?


Mitä mieltä luukusta 16 ? Oletko jo tehnyt joululakkauksia ?

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)