sunnuntai 31. elokuuta 2014

Koko kynnen leimailua


Heips ! Vähän synkempää väriä tarttui mukaani Ginatricotin alelaatikosta jo aikaa sitten. Kuuminia kesäpäivinä en tätä ensimmäisenä kynsille halunnut, mutta kun kirkkaat värit tarvitsivat tasoitusta niin pääsi tämä siltikin heinäkuun lopussa kynsille. Pitkään aikaan en ollut lakannut joka kynttä samanlaiseksi joten tuumasta toimeen.

Lakka levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Kynsinauhoille joutussaan ei joutunut hinkkaamaan ikuisuutta pois, vaan ihan tappelematta lähti. Tarkkaa väriä en lakalle osaa sanoa, tummansinivihreä on varmaan kuvaavin.
Halusin kokeilla myös jotain Bundle Monsterin laattaa mitä en ollut vielä käyttänyt. Valitsin leimaksi ohutta rihmaa(?) joka oli todella vaikea saada kynnelle ehjänä. Keskisormen leima jäikin hieman rikkonaiseksi. Peukaloon yritin leimaa saada, mutta auttamatta liian lyhyt joten lakkasin yhden kerroksen Power Greeniä peittämään sen. Leimat tein Konadin pastellisella vihreällä. Onneksi jokunen aika sitten sain vihdoinkin Pueenin Stamping Puffetin ja voin vihdoin leimailla peukun kynnetkin ! BM:n leimat eivät mahdu peukaloihin vaikka olisivat lyhyimmilläänkin, mikä harmittaa, koska jotkin kuvat ovat niin hienoja. Vaikka peukuissa ei leimoja ollutkaan, en antanut sen häiritä. Tykkäsin silti näistä aika yksinkertaisistakin kynsistä. Leimat pelastivat koristelukriisinkin kun ei tarvinnut miettiä mitään monimutkaista  !


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Ginatricot : Power Green
  • Konad : Pastel Green
  • Konad päällyslakka
  • BM-316

Mitä mieltä kynsistä ? Tuskailetko koko kynnen leimojen pienuuden kanssa ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Kyllä se saa olla jo syksyä kynsilläkin tässä vaiheessa. Kivat on lakkaukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieliala lakkailijana nyt syksyn alkaessa haluankin ne kirkkaat neonvärit kynsille ja kesällä hamusin niitä syksynvärejä. Jep, outoa. :D Jos nyt kumminkin ispiroituis syksystä ja sen väriloistosta niin sais jotain kivaa syksyä kynsille ! Kiitos paljon ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)