torstai 26. maaliskuuta 2015

#Ablecs15 Week 4 : Sporting


Heips ! Nyt vihdoinkin niitä haasteen kynsiä, teemalta 'Sporting'. En millään kerinnyt näitä toteuttamaan ajallaan, mulla oli siis ihan selvät sävelet mitä aion tehdä. Idean antoi rakas poikaystäväni ja ehdotti moottoriurheilua. Moottoriurheilusta päästiin JDM:n pariin. Täältä enemmän tietoa aiheesta. Ei siis ihan suoraan liity moottoriurheiluun pelkästään, mutta liittyy kumminkin. Tätä on hyvin vaikea selittää. :D

Ensin luonnostelin kynnet mallipohjille, joita olen netistä tulostanut. Kuviot päätin sijoittaa kuvattavuuden kannalta etusormeen, keskisormeen ja nimettömään. Pinta-alaakin niissä ihan hyvin. Piirtelin mallipohjalle kynnet tuollaisena kuin ne ovat ja väritkin merkkailin jokaiseen. Mietein pitkään, että  millä värillä lakkaan kynnet joihin ei kuviota tule lainkaan. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin valkoiseen, koska keskisormen pohjalla oli valkoinen joten se sopi myös koristelemattomiinkin.

Ihan ensimmäiseksi lakkailin kaikkiin kynsiin pohjavärit ja pikakuivattajan. Vasta seuraavana päivänä mua odotti 'puhtaat maalauskankaat'. Ensimmäiseksi leimasin 'Rising Sun':ia muistuttavan kuvion Konadin punaisella, BM-301 laatasta. Lisäsin vielä auringon pilkun pilkkutikulla. Onneksi tälläinen leimauslaatta löytyi melkein identtisenä kuin kuvio on, olisin ollut pulassa tuota käsinmaalatessa.

Seuraavaksi aloin tekemään Domoa, tuota ruskeata örkkelöistä. Ensin punaisella Konadilla ja sivetimellä suun alue. Pilkkutikulla mustat silmät. Punaisen kuivutta huonolla ja liian paksulla siveltimellä valkoisia hampaita Ginan valkoisella. Hieman hölmöt hampaat, mutta kiinnostus ei riittänyt koko kynnen uusimiseen. 

Nimetön oli varmaan helpoin tehdä. Mallia katsoin netistä ja tämäkin liittyy JDM:n. Arvelin, ettei keltainen ja vihreä erotu/peitä mustalla pohjalla, onneksi olin väärässä. Tämänkin maalailin siveltimellä käyttäen Ginatricotin Lemonia ja Rain Forestia. Näitä kaikkia maalailessa tajusin, että tarvitsee kyllä trimmailla tuota sivellintä, on hieman liian paksu ja kömpelö. Jälki ei ihan niin tarkkaa ollut kuin olisin halunnut. Muilla kynsillä olikin vain valkoinen pohja. 

Näissä vierähti tovi jos toinenkin, sekä tämän postauksenkin kirjoittamisessa kun halusin selittää miten olen nuo maalailut tehnyt. Olen silti ylpeä, että sain nämä tehtyä vaikka vähän myöhässä olenkin. Kaksilahkeinenkin tykkäsi kun kerrankin toteutin hänen ehdottamansa kynnet ! ;) 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 

  • Ginatricot : White
  • Ginatricot : Rain Forest
  • Ginatricot : Lemon
  • Golden Rose Matte : 12
  • Essie : Mink Muffs
  • Konad : Red
  • BM-301
  • Pilkkutikku
  • Ohut sivellin

Mitä mieltä kynsistä ? Osallistutko haasteisiin vaikka olisitkin jälkijunassa ? 

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)