lauantai 4. huhtikuuta 2015

#Ablecs15 Week 7 : My Most Used Polish


Heips ! Pyrin tässä pääsiäisen aikana ottamaan haasteen kiinni jotta päästäisiin ihan ajankohtaisesti esittelemään kaikki kynnet. Vielä siis saattaa muutamat tulla hassussa järjestyksessä. Tämänkertainen aihe oli 'eniten käytetyin lakkani'. En millään jaksanut alkaa kunnolla selvittämään koko lakkausajaltani kyseistä lakkaa vaan sovelsin hieman. Tätäkään ei mitenkään matemaattisesti laskettu, mutta silmämääräisesti päättelin OPI:n ISYLM:n olevan yksi tämän vuoden käytetyimmistäni. Olisinhan voinut myös valita ihan perusvalkoiseni, mustani tai vaikka hopean, mutta halusin hieman erikoisemman lakan mukaan. 

Lakkauksen tein sunnuntai-illalla, kun tiesin maanantaina aamulla meneväni ajokokeeseen. Pinkki lempivärinäni sai tuoda mulle onnea koitokseen. Viime vuonna messuilta ostamani ihana ChG:n Laced Up pääsi pääväriksi. Ihana sävy ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Vaaleanpunainen kun on toinen heikko kohtani mukaan pääsi siis sitäkin. Halusin jälleen kynsille Seppälän Strawberry Sorbettia ja tällä kertaa koitin etsiä siihen paremmin sopivaa vaaleanpunaista alle kuin viimeksi. Muistin omistavani CC:n Vintage Couturen aika lakkailujen alusta. Sävy on kyllä aivan ihana ja näin vaaleaa mulla ei toista ole, mutta levittyvyys on aivan kamala ja raidoittuukin todella helposti. Silti laitoin vain kaksi kerrosta kun turhauduin sen kanssa niin kovasti. Keskisormeen ja peukaloon laitoin parit glitterit ISYLM:sta, valitettavasti peukalokuvaa ei nyt ole. Ihanan simppelit olivat nämäkin kynnet, mutta tykkäsin näistä silti vaikkakin vaaleanpunainen pistikin hanttiin. Juuri minulaiseni kynnet ! 

Pitikin vielä mainita, että nämä kuvat olen ottanut uudella kamerallani. Kuvista tuli paljon laadukkaampia ja tarkempia. Vielä on taustaväri hieman sinertävä. Ei anneta sen häiritä, onhan tuossa kamerassa paljon enemmän opeteltavaa ja säädeltävää kuin vanhassa, tästä se lähtee ! Silti blogiin on tulossa vielä muutamat kynnet vanhalla räpsittynä. 

Mukavaa pääsiäistä kaikille ! 


Käytetyt kynsilakat :
 • China Glaze : Laced Up
 • Seppälä : Strawberry Sorbet
 • OPI : I Snow You Love Me
 • Color Club :Vintage Couture

Mitä mieltä kynsistä ? Mikä on sinun eniten käytetty lakkasi tältä vuodelta ?

- Jenni

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet! ISYLM kuuluu omiinkin käytetyimpiin lakkoihini, ehkä on jopa se kaikkein käytetyin :) Hyvältä näyttää nää kuvat nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ! =) Pitäisi varmaan ihan mielenkiinnosta joku kerta oikeasti selvittää se käytetyin lakka, nyt vaan arvioin silmämääräisesti. :D ISYLM on kyllä ihana ja niin monikäyttöinen. Kuvat ovat kyllä omaan silmäänkin parempia, kiitos. :)

   Poista
 2. On kyllä nätit! Vaaleanpunainen ja pinkki. :3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Fani ! Ne värit vaan ovat luotuja toisilleen. <3

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)