perjantai 24. huhtikuuta 2015

#Ablecs15 Week 9 : Mint & Pink


Heips !  Jälleen hieman myöhäinen postaus ajankohta, mutta niin paljon on kerinnyt tällä viikolla tapahtumaan ettei meinaa edes itsekkään uskoa. Kerron sitten lähemmin asiasta, pidän vielä jännityksen yllä. Tänään vuorossa minttua ja pinkkiä, eli loistavat värit yhdessä !

Mintuksi valitsin yhden Essencen niistä aiemmin mainitsemistani kirppariostoksista. Tämä ihanuus oli siis  That's What I Mint!. Tämä kuului niihin vanhoihin Colour & Go lakkoihin ja uusissa Gel lakoissa oleva minttu olikin ilmeisesti eri sävyä tämän kanssa. Onneksi siis löysin vielä tämän ihanuuden. Peitti hyvin kahdella kerroksella ja levittyi hyvin. Tosi kaunis minttuinen sävy ! Mun oli tosi vaikea keksiä koristeluita näihin ja aloinkin käymään uusia laattoja lävitse, mutta leimakuvat löytyivätkin jo aiemmin ostamistani. Halusin lintuja kynsille ja niitä onneksi löytyikin. Päätin jälleen kokeilla tuollaiseen pikkukuvaan siirtokuvamaista kynnelle asettelua, eli leiman päälle vain päällyslakka ja kuva on helpompi asetella keskelle kynttä. No ei mennyt niin kuin strömsössä. Kuva ei mennyt keskelle, se hieman venyi ja onkin nyt hieman epämuodostunut lintuhäkki. Uusi yritys ensi kerralla. Nimettömän leima onnistuikin paremmin vaikka ei siitäkään mikään täydellinen tullut. Kuvio ei meinnanut millään leimautua ja sainkin sen hieman rikkonaisena kynnelle, syytän harjoittelua suorakulmaisella leimasimella. Lintuhäkki BM-407 laatasta ja linnut BM-614 laatasta Konadin mustalla. Peukuissa oli vielä kynnen tyvessä kaksi mustaa niittiä. Aika simppelit siis sekä hieman ohi aiheen, mutta mustalla oli näihin helpompi keksiä koristelut. Ihan kivat, mutta värit olivat kivemmat kuin koristelut !


Käyttämäni kynsilakat / tarvikkeet : 
 • Flormar Pretty : P18
 • Essence : That's What I Mint
 • Konad : Black
 • BM-407
 • BM-614
 • Mustat pyöreät niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Mitkä ovat sinun vinkkisi leimadecalien tekoon ?

- Jenni

2 kommenttia:

 1. Minttu ja pinkki sopii kyllä hyvin yhteen. Pitää varmaan kohta itsekin tehkä lakkau tällä yhdistelmällä, vaikka en haastetta suoritakkaan. Tykkään myös lintusista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kiva kuulla että pidit ! :)
   Minttu ja pinkki ovat kyllä hyvät värit yhdessä, kannattaa ehdottomasti kokeilla vaikka haasteessa et mukana olekkaan. :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)