tiistai 7. huhtikuuta 2015

#Ablecs15 Week 8 : Happy EasterHeips ! Vielä kerkeän minäkin julkaisemaan pääsiäiskynnet, enkä ole edes myöhässä. Suunnitelmat olivat jälleen kerran suuret, mutta tekohetkellä mentiin sieltä mistä aita oli matalin. Pitkään pohdein mitä kynsille teen, kunnes sainkin valittua viisi ihanaa pastellista lakkaa. Muistin omistavani pääsiäispupu siirtokuvia, mutta toisin kumminkin kävi. Olihan siellä pupuja, mutta ei ihan niitä mitä muistelin. Ajattelin ensin näiden olevan liian värikkäät omaan makuuni ja siltä ne tuntuivatkin. Tovin niitä sai katsella kunnes tottui joka kynnen olevan erivärinen. 

Kaikkia lakkoja on kaksi kerrosta ja peittivätkin mainiosti. Peukaloissa Essence vaaleanpunainen Free hugs. Etusormessa Essencen vaaleankeltainen Love Is In The Air. Keskisormessa Ginatricotin vaaleanlila Purple Pool. Nimettömässä Ginatricotin vaaleansininen Candy Mint. Pikkurillissä Flormarin vaaleanvihreä WL02.

Siirtokuvista kyllä annan moitteita, millään eivät meinanneet irrota pohjasta ja sai pitkään liotella vedessä. Kynnelle sain ne kyllä ja liikuteltuakin vapaasti. Vaikeuksia tuli siinä kohtaa kun siirtikset jäivät repsottamaan eivätkä asettuneet kunnolla. Ennen päällyslakan laittoa jopa rypistyivät ja joistain kynsistä jopa puput osittain sulivat päällyslakasta vaikka varovasti sitä laitoinkin. Kaksi kerrosta HK Girliä hieman tasoitti rypistymistä ja se ei kuvissa näykkään. Kauhean taistelujen jälkeen kynnet olivat valmiit ja olivathan ne ihan kivatkin. Pari päivää silti näitä katselin, mutta eilen otinkin nämä pois ja nyt kynsillä vain aluslakat. 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
 • Essence : Free Hugs
 • Essence : Love Is In The Air
 • Ginatricot : Purple Pool
 • Ginatricot : Candy Mint
 • Flormar Wet Look : WL02
 • Siirtokuvat : BLE653 & K105

Mitä mieltä kynsistä ? Teitkö pääsiäiskynnet ?

- Jenni 

8 kommenttia:

 1. Hihii miten huiput pupu-siirtokuvat! :D Kokonaisuus on aivan mahtava! :) Harmi, että decalit kiukutteli :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ! <3
   Nämä taitavat olla ihan ensimmäisiä siirtokuviani mitä joskus tilasin ja nyt vasta kynsille pääsivät kun en tiennyt mihin ne yhdistän. :D Siirtokuvia jäi vielä muutama jos toisella kerralla onnistuisi paremmin.. Ehkä. :D

   Poista
 2. Söpöset! Pääsiäiskynsien juttu on nimenomaan pastellisen karkkiset värit ja mitä useampaa niitä on niin sen parempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! =)
   Nämä olivat kyllä juuri pääsiäisen värit, mutta itselleni on hankala olla niin monivärisillä kynsillä kun yleensä on se joku tietty päävärinä. :D Mutta kyllä kerran vuodessa voi lakata kaikki kynnet erilaisiksi. :)

   Poista
 3. Söpöt ja tein löytyy blogista

  VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)