maanantai 14. huhtikuuta 2014

Feminine Sailor


Heips ! Vihdoin kynsille pääsi melko uusi ostokseni Wild & Mild merkiltä, ihana pinkinpunertava lakka. Kaksi muuta ovat vielä testaamatta. Halusin kynsille ehdottomasti ankkurin, mutta en halunnut tehdä tavallisia sini/puna/valkoisia sailor kynsiä. Ideaa hain näistä kynsistä ja lakat valikoin mieleisikseni.

W&M löytyy kynsiltä kolme kerrosta jotta sain peittävän jäljen, tällä lakalla kolme kerrosta ei haitannut lainkaan kun kuivui hyvin ja levittyi myös. Hopeiset niitit lisäsin vielä kun ilman näyttivät jotenkin tyhjiltä. Hopeista teemaa jatkoinkin nimettömiin raidoilla. Raitojen alta löytyy THE valkoista kaksi ihanaa ja helppoa kerrosta. Ankkurin tein samaisella w&m lakalla, jotta kokonaisuus olisi yhteneväinen, ankkuri tosin jäi hieman liian pieneksi kun en osannut hahmottaa kuinka suuri siitä pitäisi tehdä. Keskariin ehdottomasti glitteriä jota lakkailinkin kolme kerrosta Jollya nr 120, näytti kerrostettuna aivan ihanalta, mutta tiesin poistamisen olevan yhtä taistelua ja niin se olikin. :D

Tykkäsin näistä tosi paljon vaikka ankkuri jäikin hieman pieneksi, mutta en antanut sen haitata. Parin epäonnistumisen jälkeen oli kiva olla tyytyväinen lakkauksen koristeluihin ja väreihin ! :)


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Wild & Mild : War Of Roses
  • Ginatricot : White
  • Golden Rose Jolly Jewels : 120
  • Wild & Mild koristelulakka
  • hopeiset niitit
  • ohut sivellin

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo tehnyt omat Sailorisi ?

- Jenni

10 kommenttia:

  1. Tosi hyvän näköiset :) Tykkään!
    Mulla odottais parit sailor-henkiset decalit vuoroaan :) Saapa nähdä milloin on niiden vuoro, tälläiset naiselliset sailorit olis kyllä kiva itekin tehdä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin myös ! =)
      Iteltä ei decaleita löytynyt, niin piti ruveta maalailemaan. Oon kyllä katellut niitä, mutta noita decaleita jo niin paljon, että ei ole tullut tilailtua ja pitäs niitä muutenkin kokeilla. :D Tee vaan, odottelen niitä sitten. :)

      Poista
  2. Tosi kivat! Toi sailor merkki näyttää niin kivalta, kuin se ei oo se perus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovin, pidin näistä myös ja nyt on jo toisenlaiset suunnitteilla. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)