keskiviikko 19. elokuuta 2015

Lila hololiuku


Heips ! Kun kesään kerran kuuluu hololakat ja paljon oon nähnyt niillä tehtyjä liukuja. Olihan se itsekkin aika kantaa korkensa kekoon. Aurinkoa oli luvattu ja päätin ryhtyä lakkauspuuhiin. No yllättäen kuvaushetkellä ei ollut auringosta tietoakaan. 

Otan kuvat yleensä vasta seuraavana päivänä kun lakkaan niin myöhään etten kuviin enää jaksa keskittyä, tällä kertaa oli ilmestynyt kärkiin kauheat kulumat. Oletan lakkauksen kutistuneen, en tiedä silti, mutta harmitti kun sitä ei kuvasta saa pois. Näin ei ole tämän pikakuivattajan kanssa käynyt ennen eikä jälkeen tämän episodin. 

Pohjalla Flormarin 808, likaisen hopeinen holo. Lakkasin sitä kaksi kerrosta kun en ollut varma kuinka peittävä liu'usta tulisi. Meikkisienellä töpöttelin kolmea sävyä, pohjalla olevaa 808, keskellä olevaa 801, joka on vaaleanlilaa ja kärjessä olevaa 802, joka oli tummemman lila. Vaaleimmat olivat todella lähellä toisiaan, valmiista liu'usta erotti siis vain kaksi sävyä. Halusin kauniit perhos siirtokuvat kahteen keskimmäiseen kynteen. Luulin sellaiset hopeiset yksilöt omistavani (niitä puolikkaita), mutta selailtuani siirtokuvani lävitse en sellaisia löytänyt. Pakko oli silti saada sitä kokeiltua joten parit perhoset kokivat leikkausoperaatiot. Olivat kyllä aivan liian pienet, mutta muitakaan perhosia en omistanut. Vieläkin niitä siirtokuvia tarvitsen, tätä on pakko kokeilla uudestaan sellaisilla ! Olisinhan voinut suunnitelmia muuttaakkin, mutta kun haluan kokeilla jotain se kokeillaan vaikka soveltaen. ;)

Olivat kyllä enemmän holoiset kuin kuvissa, vaikka näissä Flormareissa ei kovin voimakas efekti olekkaan. Eli ihan ei lakkaus mennyt niin kuin suunnitelmissa kun en niitä siirtokuvia löytänytkään mitkä luulin omistavani, pitääkin tilailla niitä  ! 


Mitä mieltä kynsistä ? 

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Huisin kivat! Pitäis varmaan kaivaa nää lakat itsekin esille, ovat jääneet aika surkealle käytölle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! ♥
      Niin on kyllä itselläkin jääneet vaan laatikkoon majailemaan ja ani harvoin muistan ottaa ne esille ja lakata niillä. En oikein tiedä pitäisikö näistä luopua kun ei paljoa käyttöä ole täälläkään. :D

      Poista
  2. Nyt mua rupes harmittaan, etten omista näitä flormarin hololakkoja. Näin kaunista liukua katsoo mielellään. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen sitä mieltä, että näissä sais olla kyllä voimakkaampi efekti, onneksi peittävät kumminkin paremmin kuin seppälä holot. Muilla merkeillä on varmasti vielä parempaa holoefektiä, joten en usko sun menettäneen mitään kun et näitä omista. :D

      Kiitos kovasti ! ♥

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)