tiistai 4. elokuuta 2015

Kuukauden kynnet

1. #Ablecs15 Week 16 : I Do  2. Pastelli glitteriä  3. Valmistujaiskynnet  4. Klassista

Heips ! Pienten mutkien kautta, jotka joku jo saattoikin facebookin puolelta huomata. Avaan juttua hieman vielä täälläkin : 'lyhykäisyydessään' olen taas tapellut tietokoneeni kanssa joka kyllä muistaaksen on vajaan puolen vuotta mulla vasta ollut. Tämän pitäisi siis toimia ja tietokoneen ollessa kyseessä myös vastaanottaa nettiyhteys. Tämä sitä ei aina tee, olen tämän koneen mulla ollessa palauttanut tehdasasetukset (?) ainakin viisi kertaa jonka jälkeen toimii taas hetken aikaa moitteetta. Nyt kun viimeisetkin hermon rippeet on tämän kanssa kulutettu on tämä pakko tyhjentää ja viedä huoltoon sekä toivoa niiden olevan nopeita. Enhän mä bloggarina voi olla ilman tietokonetta kovin kauaa ja huolloista nyt ei ikinä tiedä kuinka kauan ne venyy. Ahdistavaa !

Paljon on tullut kynsiä kyllä tehtyä ja joka kynnet olen kuvannutkin, mutta sanainen anti ei ole ollut kovin suurta. Sen seurauksena mulla onkin taas luonnoksissa muutamat kynsikuvat, jotka odottavat tekstiä ja julkaisua. Viikonloppu menikin festareilla ja hauskaa oli. Olikos kukaan muu paikalla viikonloppuna Porisperessä ? Myöhemmin esittelenkin sinne loihtimani festarikynnet.

Heinäkuun saldo kynsipostauksissa ei ole päätä huimaava vaikka kynsiä teinkin. Silti näistä jokainen jonka esittelin olivat mieleeni, kovastikkin. Aika pinkki/puna valtaista oli kyllä. Pienenä väripilkkuna turkoosia. Viimeiset haastekynnetkin sain esiteltyä ja niistä tykkäsinkin kovasti, jos ei huomioida repsottavia tarroja joille olen antanut liian monta mahdollisuutta (koska en vain halua luovuttaa). Liukuranskis olikin piristys kun minkäänlaisia ranskiksia en ole muistaakseni tehnyt ikuisuuksiin, propsit siis repäisylle ! Lakkahaukkana, muutama uutukainen alennuslöyty Ginatricotista piristämään sadepäiviä ja niistä kaksi ihanaa onkin kynsissä nro:lla kaksi. Valmistujaiskynnetkin sain aikaiseksi esiteltyä vaikka valmistuin jo toukokuun lopussa. Skittlette tulee varmaan olemaan ikisuosikkini, sitä on meinaan blogikin jo pullollaan. Eikä myöskään leimoja tule unohtaa niitäkin vähintään joka toisessa lakkauksessa. 

Näistä ei ole paljoa sanottavaa, muuta kuin, että tykkäsin kaikista ! Lempparia on tosi vaikea valita. Nro 1-kynnet olivat jotain sen tapaista jotka voisivat olla hääkynteni tai jotain ainakin sen suuntaista. Räväkkää, mutta silti hentoa ja kaunista. Nro 2-kynnet on juuri ihanan simppelit ja nopeat vaikka kesän rientoihin.  Nro 3-kynnet sopivat juuri loistavasti mustaan valmistujaisasuuni tuomaan väriä ja blingiä. Nro 4- kynnet olivat jotenkin ajattomat väreillään ja sopivat moneen tilaisuuteen. Tällä kertaa ei siis lempparia ole, vaan kaikissa olivat hyvät puolensa. Välillä siis näinkin ! :) 

Mitkä ovat sinun lempparisi kollaasista ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ? 

- Jenni 

6 kommenttia:

  1. 2 on tällä kertaa mun lemppari. Yksinkertainen ja silti tosi kaunis lakkaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja kiva kuulla, että lemppari löytyi ! :)

      Poista
  2. Voivoi sentään, toivottavasti tekniset ongelmat ratkeaa pian :/ Vastahan sinä tuon koneen hommasitkin, kummallista.

    Mutta lempparit näistä on nuo sinun valmistujaiskynnet, ne on jotenkin tosi sinun tyyliset ja muutenkin ihanat :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon myöskin samaa, vieläkään en ole konetta huoltoo kerinnyt viemään. Nyt ei ole taas mitään ongelmia ollutkaan, pakko on silti käydä kyselemässä liikkeessä, että mistä voisi johtua. Blogiakaan kun ei voi vaan jättää jos kone menee korjaukseen. :D

      Kiitos kovasti, mukava kuulla että tykkäsit juuri niistä. Ne olivat kyllä yhdet omatkin lempparit, mutta tykkäsin kyllä kaikista niin oli itse niin kovin vaikea päättää. ♥ :)

      Poista
  3. Kollaasista oma suosikki on ehdottomasti 4. Tyylikkään pelkistetyt ja värit sopii hyvin yhteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Hyvä, että lemppari löytyi ja kiva kun tykkäsit. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)