maanantai 14. syyskuuta 2015

Syksyn perhoset


Heips ! Näiden kynsien jälkeen esittelenkin ne mansikka-kynnet. Tässä ovat siis ensimmäiset syksyisemmät lakkaukset. Vielä ei kuitenkaan vallan tällä linjalla mennä eikä taidetakkaan. Mä tykkään kirkkaista ja hempeistäkin väreistä ja värit valikoituvat oman maun mukaan, ei niinkään vallitsevien vuodenaikojen, olisihan se tylsääkin ! Heti unohtuneiden lilojen jälkeen vähän lisää lilaa/violettia.

Kynsille pääsi Ginatricotin  Paparazzi, joka olikin aikoinaan ensimmäisiä Ginan lakkojani. Tätä en ole edes montaa kertaa käyttänyt, sillä väri ei oikein sykähdyttänytkään. Onneksi siitä en silloin luopunut, sillä onhan se herkullinen. Purppuraan taittava violetti joka peittää hyvin 1-2 kerroksella. Nimettömiin lakkasin kerroksen Ginatricotin lilaa glitterlakkaa. Yllättävän hyvin sopivat yhteen vaikka ensin sitä epäilinkin sävyeron takia. Vihdoin sain aikaiseksi kokeilla myös Bundle Monsterin Secret Garden laattasarjaa, onhan nämä mulla jo pitkän tovin olleetkin. Kynsille leimasin BM-718-laatasta perhosia, Konadin Pastel Violetilla. Muutamat leimoista levisivät, mutta en niitä jaksanut uusiakkaan. Eipä se silti haitannutkaan ja tuli näistä silti ihan kivat. On se silti jännä miten välillä leimat onnistuvat ensimmäisellä yrityksellä hyvin ja välillä tuntuu, ettei mitenkään päin. Melko simppelit syysperhoset tällä kertaa ! 


Mitä mieltä kynsistä ? 

-Jenni

6 kommenttia:

  1. Todella kauniit :) Ihana väri ja nätit leimat!

    VastaaPoista
  2. Onpas kauniit syyskynnet ♥ Itsekin pysyttelen mielelläni vielä kesäisissä väreissä, vaikka pikkuhiljaa syysvärit alkavatkin jo enemmän houkuttelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! ♥ Kyllä muakin nuo syyssävyt jo hieman kiehtovat, mutta onneksi saa aina silti lakata millä väreillä tahtoo. :)
      Mulla on vielä monet kesäkynnet esittelemättä ja muutamat syksyisemmät vasta olen tehnyt. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)