torstai 7. tammikuuta 2016

Kuukauden kynnet


Heips ! Kuukauden kynsien aika ja joulukuussa kynsiä kertyikin suuri määrä, koska joulukalenteri sai tekemään niitä yllättävän monet. Kuviakin oli niin paljon, että jaon ne kahteen eri kollaasiin. Joulukuu kyllä meni todella nopesti ja blogia sai olla koko ajan päivittämässä kalenterin takia, juurihan vasta ilmestyi ensimmäinen luukku ja nyt ollaan jo tammikuun alussa ! Kalenteriin ilmestyikin 12kpl kynsiä ja yhdet kynnet esittelin myöhemmin joulukuussa. Joulukuusta kun on kyse oli teemana siis melko jouluiset ja talviset kynnet. Kynnetkin lyhenivät lyhenemistään kuukauden aikana sillä niistä vain tuntui pituus napsuvan pois.  

Iso osa lakoista kummastakin kollaasista kertyi siis diy Essence kalenteristani jonka 'kehitin' sen virallisen tilalle kun jäi oma saamatta. Ihania lakkoja tuli tästä itse kasatustakin ja kumminkin olivat melko kauan poissa omista silmistä niin en edes muistanut mitä kaikkia lakkoja sinne olin laittanutkaan. Ihana avopuolisoni sieltä joka päivä jotain kivaa minulle valitsikin, sen verran ylpeä sain olla kun hän oli kumminkin suunnitellut ja miettinyt tarkkaan ettei tule samankaltaisia  lakkoja peräkkäisinä päivinä. ♥  Koostepostausta olen kalenteri lakoista ajattellut tehdä ja myös linkitykset jo kokeiltuihin lakkoihin. 

Lumisempia lakkauksia oli tällä kertaa kaksi ja lumihiutaleitakin oli kokeiltava yksittäin leimattuna. Siinä riitti hommaa hetkeksi sillä yksiin kynsiin leimasin yhteensä 22 lumihiutaletta (molemmat kädet). Pitkästä aikaa myös Negative Spacea lakkausta kehiin ja tämä leimattuna on enemmän minua kun teipeillä leikittynä. Itsenäisyyspäivänkin kunniaksi pääsi sinistä ja hopeaa. Leimailu ja niitit, molemmat helppoja koristelutyylejä. Kaiken kruunasi pitkästä aikaa mukaan eksynyt mix and match. Postauksissa vilahteli myös testaustuotteita Born Pretty Storelta. 

Tästä lemppareitani ovat 2, 4 ja 6. Luultavasti suuren vaivansa vuoksi ehdoton ykkönen ekasta kollaasista on kynnet numerolla kaksi. Mulla ei yleensä suuresti suunnitellut lakkaukset tai kovin aikaa vievät oikein onnistu, mutta nyt onnistui hyvin, niin paljon tykkäsin noista lumihiutaleista ! 


Toinen kollaasi pitääkin sisällään loput kalenterin kynnet sekä joulukuun viimeisenä esitellyt eli aaton lakkaukset. Tämä kollaasi olikin enemmän puna/sini voittoinen, mutta mukaan mahtui myös nudea, valkoista, kultaista, mustaa ja ripaus hopeaakin. Vain kaksi lakkausta kuuluivat muuhun kuin skittlette kategoriaan, mutta skittlette onkin mun vahvin osaaminen, erilaisten juttujen, koristeluiden ja värien yhdistely on mun mielestä kivaa. 

Tässä kollaasissa vilahtaakin jo peräti kolme lakkaa Essencen Merry Berry-kokoelmasta joka joulukuussa tänne Poriinkin rantautui ja kaikki viisi ihanuutta tietenkin kotiutin. Vielä olisi kaksi kokeiltavana. Melkein koko kuukausi oli Essence painoitteinen jostain syystä, mutta mukana oli myös muutamia muitakin merkkejä. Taitaa se silti olla tämän hetkinen lemppari merkkini laadun, hinnan ja väriensä puolesta. 

Valitsin siis molemmista kollaaseista erikseen omat suosikkini sillä näistä kolmestatoista lakkauksesta olisi ollut muuten paljon vaikeampi valita. Toisesta kollaasista lemppariksi valikoituivatkin kynnet numeroilla 7, 8, 9 ja 11. Muutkin olivat mieleeni, mutta pienten seikkojen mm. leimojen pienen leviämisen tai lakkaus hetkellä olevien ongelmien takia en niitä valinnut. Ehdoton ykkonen on luultavasti pinkki kultainen lakkaus numerolla 8. Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut kuukausi takana ja paljon kivoja lakkauksia, katsotaan mitä tämä kuukausi tuo mukanaan ja minkälaisia kynsiä seuraavassa kuukauden kynnet postauksessa oikein onkaan ! 

Mitkä ovat sinun lempparisi kummastakin kollaasista ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Oaawh miten upeita nämä jokainen! Omat lempparit on ehdottomasti numerot 2 ja 12, niissä on ihanaa talven taikaa molemmissa :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos kovasti ! :)
      Kiva, että pidit ja löysit suuresta joukosta lempparitkin vielä !

      Poista
  2. Ensimmäisen kollaasin jäiset lumihiutalekynnet ja toisen kollaasin nudet joissa glitterliuku. Kaikki olivat kyllä hurjan kauniita! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla ! Samoja lemppareita siis sullakin. :)

      Poista
  3. Tosi ihania lakkauksia oot tehnyt! Mun lempparit on 2 ja 3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Kiva, että löytyy hieman erilaisiakin lemppareita !

      Poista
  4. Upeita lakkauksia :) Vaikea valita suosikkia, 3 tai 5 ehkä. 3 sykähdyttää erityisesti tuo lintukuvio se on jotenkin huippusuloinen. 5 taas miellyttää koska tykkään kovasti tuon tyyppisistä negative space -lakkauksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja hyvä, että lempparit löytyi ! :) Hyvät valinnat, tuon tyyppinen negative space miellyttää omaakin silmää kovasti.

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)