tiistai 26. tammikuuta 2016

Pilkullinen ranskis


Heips ! Nyt olenkin asettunut taloksi tähän meidän talouden toiselle koneelle ja tämä ei tunnu kyllä yhtään omalta, mutta tämä saa nyt kelvata. Oman koneen tilanne on tyhjennystä vaille valmis liikkeeseen vietäväksi ja kaikki tiedostot otettu taltee (jossa menikin koko päivän). Pelkkiä kynsikuvia oli tosi paljon ja pian onkin tarvetta toiselle ulkoiselle kovalevylle. On tämä harrastus aikamoista välineurheilua. 

Kynsille rantautui pitkästä aikaa rankalaista manikyyriä eikä taaskaan ihan siinä tavallisimmassa muodossa. Ranskis pohjana toimi Essence kalenteristani tullut Powdery Rose, tätä laitoin kaksi kerrosta ja lopputulos oli sopivan neutraali. Olen näitä niin kutsuttuja palloranskiksia nähnyt monella ja ajattelin itsekkin sellaisen tehdä. Helpommalla olisi luultavasti päässyt jos pohjalle olisi ensin tehnyt valkoisen manikyyrin ja pilkuttanut siihen päälle. Tämänkin tajusin vasta kun olin jo pilkkuja lätkinyt sinne ja tänne. Tälläinen sinne ja tänne tyyppinen koristelu ei oikein istu mun tekotapoihin vaan aina pitäisi olla tarkka suunnitelma mitä teen ja minne. Nyt ranskis kärjestä joistain kohdista paistaa oma kynsi läpi kun en vaan osannut asetella erivärisiä pilkkuja kauniisti ja summittaisesti. Ensi kerralla kun päätän kokeilla tälläistä uudestaan teen pohjalle ensin jotakin. Valkoisena toimi Essencen Wild White Ways jota pilkutinkin pohjalle eniten. Mustana Essencen Black Is Back ja osa mustista sai päällensä Essencen Headphones On-lakkaa.  Ihan kivat kynnet kyllä ja vaihtelun vuoksi myös ranskistakin blogiin. Olisin kyllä lopputuloksesta halunnut enemmän liukuvamman, mutta nämä saivat kelvata tällä kertaa, luotan siihen legendaariseen fraasiin 'Harjoitus tekee mestarin.'. Ensi kerralla luotetaan taas skittletten maailmaan !



Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo pilkutellut itsellesi ranskiksen ? 

- Jenni

10 kommenttia:

  1. Nämähän on tosi kivat! :) täytyypä itsekin kokeilla jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! :)
      Pilkut tuovat mukavaa vaihtelua normi ranskikseen !

      Poista
  2. Oii, nämä on kyllä suloiset! ♥ Olen muistaakseni kerran tehnyt vastaavan, mutta siitä on kyllä jo pitkä aika! Pitäisikin tehdä taas tällaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! ♥
      Mä sain tämän onneksi kokeilemattomien listalta pois ja varmasti tulee vielä tälläinen tehtyä ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)