sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kuukauden kynnet



Heips ! Taas on se aika kuusta kun katsellaan menneen kuukauden lakkauksien satoaa. Täältä löytyy edellinen kuukauden kynnet postaus. Tämänhän oli tarkoitus tulla julki jo ensimmäinen päivä, mutta migreeni veikin tästä neidistä voiton ja tätä ollaankin nyt vasta rustailemassa. 

Viime kuuhunhan mahtui kynsien lisäksi paljon muutakin nimittäin meidän pikkumies syntyi kymmenes päivä ja pääasiassa postauksetkin olivat aiemmin valmiiksi rustattuja joita välillä julkaisin. Blogi siis sai yllättävän paljon sisältöä kun jaksoin etukäteen kirjoitella postauksia valmiiksi. Postauksia kertyi kahdeksan kappaletta ja kynsiä huimat yhdeksän kun laskee mukaan Essencen swatch postauksen lakkaukset. Vaikka swatch kynnet eivät olleetkaan koristellut, lisäsin ne silti kollaasiin jotta siitä tuli kuva määrältään hieman fiksumpi. 

Vielä kuun viimeiseen postaukseen sain mahdutettua yhden uuden testituotteen testaustakin juhannusruusujen merkeissä, laatassa ei ollut mitään moittimista. Leimoja nähtiin taas totuttuun tapaan aika paljon, mutta mukaan mahtui myös käsinmaalailua ikat kuvion merkeissä. Tuli myös tartuttua siirtokuviin, jotka meinaavatkin aina jäädä käyttämättä kun laattoja on niin paljon erilaisia. 

Suosikeiksi nousivat tällä kertaa kynnet numeroilla 3, 4 ja 8. Kokonaisuus ja värit vaan iskee vieläkin. Ikat kynnet taitavat olla ne ihan lempparit, jokin tuossa kuviossa vain viehättää vaikka aluksi en meinannut millään sille lämmetä. 

Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät eritysesti mieleen ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)