lauantai 30. heinäkuuta 2016

Kultaista pitsiäHeips ! Tänään on nautittu kauniista ja lämpimästä ulkoilmasta joten kynnet odottavat vieläkin lakkaa päälleen. Saa nähdä missä välissä sitä lakkailu puuhiin kerkeää kun pitää ottaa näistä ihanista ilmoista kaikki mahdollinen irti. Kyllähän sitä sateisena syksynä kerkeää kotona istuskella. ;) 

Vielä on muutama Born Pretty Storen laatta esiteltävänä ja näissä kynsissä onkin taas yhtä käytetty. Näissä käytin laattaa BPL-030 ja tuotteen löytää täältä. Laatasta löytyy kivasti erilaista pitsikuviota moneen makuun, tälläistä  laattaa itse olen kaivannut kun samat pitsiset leimat pyörivät käytössä kerta toisensa jälkeen. Leima nousi hyvin ja oli kynnelläkin oikein kiva, kultaisena käytin leimauksessa Wet n Wildin Gold Albumia. Leimauksen alta löytyy Essencen All About Us nudea kaksi helppoa kerrosta. Leimauksessa käytettyä kultaista löytyy myös nimettömästä irtoglittereiden alta. Glitterit asettelin kirkkaalla lakalla ja pilkkutikulla. Poistaessa glittereitä sitä taas muisti miksi niitä tulee käytettyä niin harvoin. Mustaa Essencen Black Is Backiä myöskin kaksi kerrosta ja koristeina kultaiset niitit. Värien kanssa leikkiessä välillä rupee kaipaamaan hieman neutraalimpia kynsiä ja sitä nämä olivatkin. Lopputulos oli kiva ja pitsilaatta pääsee varmasti vielä monesti käyttöön !Mitä mieltä kynsistä ? 
* Leimauslaatta saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta.

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Ooo, tuo BPS:n pitsilaatta on aivan ihana, kauniit kynnet oot tehnyt sillä. 8))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa puuttui tommonen monikäyttöinen pitsilaatta ja tykkäsinkin tästä kovasti ! Kiitos paljon ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)