tiistai 26. heinäkuuta 2016

Aurinkolaseja


Heips ! Täällä ollaan taas kerran. Ei silti haittaa sillä kyllähän jokainen tarvitsee arjessa sen jonkulaisen oman hetken ja tämä on sitä mulle kynsien lisäksi. Täällä on kaiken hulinan lisäksi kovat nimenantojuhlien suunnittelut menossa. Kutsukortit on pakko tietenkin itse tehdä, koristeista ja muusta puhumattakaan. Pidän juhlien suunnittelusta, mutta tälläinen stressaaja kun olen niin suunnitelmatkin kerkeävät muuttumaan vielä moneen kertaan. Kynsiä en ole edes kerinnyt vielä ajattelemaan ! :D

Kynsille oli pakko saada jotakin kesäistä ja värikästä. Kahden värin liuku onnistuu itseltäni jo aika hyvin, mutta kolmen värin kanssa en muistaakseni ole vielä asiaa kokeillut. No, se nyt ei onnistunutkaan niin hyvin kuin olisin odottanut ja sain lakkausta korjailla moneen otteeseen. Kyllä mä tämänkin vielä opin. Koko komeuden pohjalta löytyy Essencen valkoista Wild White Waysiä, jonka jälleen kerran olen unohtanut tuotekuvasta. Lakkaukseen valikoitui ihanan kirkas oranssi Essenceltä, lakka on nimeltään Shade Of Happines. Peittää hyvin kahdella kerroksella ja suorastaan huokuu kesää. Pinkkinä yksi luotto pinkeistä nimittäin Happy End. Kynnen tyvestä löytyi 1001 Party Nights, kaunis tummanvioletti. Laitoin kaikki värit kerralla meikkisieneen ja ryhdyin liukuvärjäys puuhiin, jotenkin sain homman menemään niin, että kynsillä näkyi vain kaksi sävyä. Jouduin kumminkin töpöttelemään jokaista väriä vielä yksitellenkin, jotta kaikki värit näkyivät ja näin onnistuinkin paremmin. Vielä tämä vaatii siis harjoitusta ja paljon. Leimaukseen käytin Konadin valkoista leimauslakkaa ja Born Pretty Storelta testiin saamaani laattaa. Laatta löytyy täältä. Tämäkin laatta toimi moitteettomasti ja kokeilinkin melkein kaikkia kuvia, että miten nousevat leimasimeen. Kynsiin päätyikin sitten aurinkolasit, koska ne nyt sopivat tähän kesäiseen liukuun kaikista parhaiten. Tykkäsin kynsistä kyllä, liu'un värit sopivat mainiosti yhteen. Alun kankeuden jälkeen kolmenvärin liu'un kanssa sain sen kumminkin tehtyä ja olin lopputulokseen aika tyytyväinen ! 
Mitä mieltä kynsistä ?
* Leimauslaatta saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta.

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)