tiistai 5. heinäkuuta 2016

Väritetty leima


Heips ja hyvää alkavaa viikkoa ! Näistä Essencen lakoista ja BPS:n leimauslaatoista ei ihan heti lopu postaukset, toivottavasti niitä jaksaa silti lukea. Seuraavaksi voisinkin esitellä muutamat ostokset jos vaikka pysyisi ainakin itse ajantasalla uusista tuotteista. 

Kynsillä olikin tällä kertaa melko Essence voittoista lakkojen osalta, sain mahdutettua neljä uutukaista lakkaa yhteen lakkaukseen. Pääosassa kynsillä ihana hailakan vaaleanpunainen I Care For You. Näin vaaleaksi sävyksi todella hyvin käyttäytyvä yksilö ja peittää 2-3 kerroksella, nämä lyhyet kynnet peitti hyvin kahdella kerroksella. Toista samanlaista sävyä ei multa löydykkään, joten tämä oli erittäin onnistunut ostos. Vaaleanpunaisille kynsille laitoin koristeiksi vain metallin vaaleanpunaiset niitit, ne sopivatkin hyvin lakan kaveriksi. Keskisormesta löytyy Essencen musta Black Is Back. Mustan päälle kokeilin Essencen Fizzy Freeze efektilakkaa (kuvassa kirjoitusvirhe), tämä oli ostaessa hieman heräteostos enkä sen koommin ajatellut minkälainen lopputulos voisi olla. Tämä toikin hieman tekstuurimaisen pinnan kun laitoin tätä kaksi kerrosta mustan päälle, tarkoitushan on ilmeisesti muistuttaa jäämurskaa tms. Hieman erikoinen tapaus, mutta tulen kyllä kokeilemaan uudestaankin, jos tällä todella saisi tekstuurimaisen pinnan tavallisten lakkojen päälle siististi, ei erivärisiä tekstuureja tarvitsisi hamstrata niin montaa. Nimettömässä Essencen valkoista Wild White Waysiä ja leimat tehty Konadin mustalla. Leimauslaattana oli tällä kertaa kokeilussa taas yksi testattavaksi saamistani laatoista BPL-029, laatta löytyy täältä. Tästäkään laatasta en löytänyt moittimista, kuvat nousivat hyvin leimasimeen ja olin kaikinpuolin tyytyväinen. Onneksi kohdalleni on sattunut näissä laatoissa (ainakin vielä) vain hyviä yksilöitä. Halusin kokeilla leimaan uusia Essencen lakkoja, jotka ovat koostumukseltaan jellyjä. Näistä pitää ehdottomasti kotiuttaa muutkin sävyt, sillä nämä olivat parempia koostumukseltaan kuin OPIn Sheer Tintsit. Koostumus ei ollut lainkaan niin siirappinen ja levittyivät helpommin. Leiman värittämiseen käytin punaista Fruity Passionia ja pinkkiä Amazonistaa. Tykkäsin näistä kynsistä kovasti ja oon selvästi innostunut nyt leimojen värittelystä ja leimadecalien teosta. Taitaa se leimailu vain olla se mun juttuni kynsien koristelussa, onneksi siihenkin on monenlaisia variaatioita ! 



Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo kokeillut Essencen Jelly lakkoja ? 
* Leimauslaatta saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta.

- Jenni

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)