sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kultaisia kompasseja ja kynsiblogeja
Heips ja mukavaa viikonloppua ! Täällä onkin lauantain kunniaksi siivottu oikein urakalla ja nyt saakin nauttia siististä ympäristöstä sekä räjäyttää taas kerran kynsipöydän ja siihen se siisteys sitten jääkin ! :D  Käydään ensin vähän lakkausta lävitse ja lopusta löytääkin pientä ilmoitusluontoista asiaa. 

Vihdoin pääsi viimeinen Essencen Merry Berry lakka kynsille, eihän näiden ostostakaan ole kuin pieni ikuisuus. Ihana metallinen lila Purple With A Purpose peitti hyvin kahdella kerroksella ja sitä hetken tuijoteltuani ihmettelin miksi tämä ei ole aiemmin kynsille asti päässyt. Oikein kaunis sävy näin alkavaan syksyyn. Lilan kaveriksi valitsin kultaiset kompassi leimat BCN-005 laatasta, leimoihin käytin Dependin sävyä 417. Nimettömässä ja pikkurillissä Essencen vaalea nude Take A Brake, näissä lakoissa on mitä parhain sivellin mun kynsille. Tämäkin peitti mainiosti kahdella kerroksella. Nuden päälle kokeilin Essencen Sandy Toes & Salty Kisses tekstuuria. Harmikseni tekstuuri ei juuri kuvissa kynsiltä erotu, mutta kyllä se siellä oli. Lopputulos oli oikein kiva, tykkäsin lakoista kovasti ! 


Mitä mieltä kynsistä ? 

Loppuun vielä pientä ilmoitusta. Facebookkiin on luotu sivusto-Kynsiblogit josta löytyy tällä hetkellä 15 aktiivista kynsiblogia, joista en itsekkään kaikkia vielä tiennyt ! Sivusto on tarkoitettu kynsiblogia kirjoittaville ja niiden lukijoille. Helppoa löytää mieleistänsä luettavaa kun yhdeltä sivulta löytää erilaisia kynsiblogeja moneen makuun. Tämäkin kynsiblogi sieltä siis löytyy ! Sivupalkkiinkin saapuu pian linkki sivustolle.

Jos sinulla on aktiivinen kynsiblogi ja haluaisit mukaan niin rohkeasti vain laittamaan viestiä suoraan Kynsiblogit-sivuston kautta ja kerro muutama sananen itsestäsi.

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kynnet! ♥ Tällainen violetti viehättää muakin hirmuisesti, tosin mulla taitaa olla itselläni vain yksi etäisesti tän tyylinen lakka jossain, enkä edes tiedä enää että missä?? Äh mä vihaan muuttoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! ♥ Vitsi muistan kyllä kun viime muuton keskellä piti lakata valmistujaisiin kynnet ja se tavaroiden metsästys oli niin kamalaa kun mitään ei löytänyt mistään. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)