tiistai 23. elokuuta 2016

Pitsiä ja siksakkia
Heips ! Nyt onkin luvassa lisää testilaattoja ja näiden jälkeen päästäänkin esittelemään muutamat vanhemmat lakkaukset jotka ovat jääneet testipostausten varjoon. 

Päävärinä kynsillä H&M:n laventelinsininen Blue My Mind niminen creme lakka. Tämä onkin ollut mulla jo useamman vuoden kun pelastin sen alennuskorista. Vieläkin pidän tästä lakasta ! Sinisille kynsille pääsi hopeiset holoniitit koristeiksi. Valkoisena Essencen Wild White Ways. Keskisormeen leimasin Blue My Mindilla siksak-kuviota BP-L006 laatasta. Laatan löydät täältä. Leimaus ei ollut pigmenttinen kuin olisin halunnut, mutta toimi silti. Laatastakaan ei ole mitään paha sanottavaa, toimi moitteettomasti samoin kuin aiemmatkin. Yhdistin lakkaukseen vielä toisenkin testattavaksi saadun laatan, ihanan pitsilaatan. Nimettömään halusin negative space leimauksen jälleen kerran, siihen käytin Konadin valkoista ja BP-02 laattaa. Tämäkin laatta toimi moitteettomasti ja pitsilaattoja ei voi ikinä olla liikaa. Laatan löytää täältä. Nyt olen (ainakin muistaakseni) testannut viime paketin kaikki tuotteet, näissä vierähtikin pitkä tovi sillä paketin saapuessa meillä alkoi myös vauva-arki joten en ottanut näiden kokeilusta mitään stressiä. Kynnet olivat mielestäni kivat ja olin myös tyytyväinen testituotteisiin !
Mitä mieltä kynsistä ?
* Leimauslaatta saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta.

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)