lauantai 20. elokuuta 2016

Marjapuuro


Heips ! Pahoittelut pitkästä postailemattomuudesta, mutta nyt on vihdoin nimiäiset vietetty ja aikaa riittää muuhunkin. Viimeiset viikot ovatkin olleet yhtä hulinaa ja kynnetkin ovat jääneet vallan toiseksi. Mutta nyt voinkin jatkaa testituotteiden esittelyä, luulin näiden kynsien olleen viimeiset, mutta kappas kun löysinkin vielä kahdet kynnet jotka eivät ole blogiin päässeet. 

Kynsille pääsi Essencen You And Me?  joka on erikoinen marjapuuron värinen lakka. Peitti hyvin kahdella kerroksella ja oli hyvää Essencen laatua. Nimettömään ja peukaloon löytyi niitit jotka olivat samaa väriä OPI:n lakan kanssa. Yhdistin lakan OPI:n Haven't The Foggiestiin tummaan mettalinharmaaseen lakkaan, jota löytyy pikkurillistä ja leimoista. Leimat Born Pretty Storen laatasta BP-L003:sta, laatta löytyy täältä. Vaikka Essence onkin tuollainen likainen marjapuuro ja epäilin etten pitäisi siitä, mutta katseltuani näitä kynsiä pari päivää se olikin oikeastaan tosi nätti sävyltään ! 


Mitä mieltä kynsistä ?
* Leimauslaatta saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta.

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)