torstai 3. marraskuuta 2016

Kuukauden kynnet


Heips ! Taas on kuukauden kynsien esittylen aika ja nyt ollaankin jo pelottavan lähellä joulua. Tällä hetkelle odettelen malttamattomana, koska mahtaa Essencen joulukalenteri saapua ! Tällä viikolla voisinkin kirjoitella messuista nyt kun teema viikosta olen suoriutunut. Aika vähälle jäi nämä teemaviikon ulkopuoliset lakkaukset ja nekin olivat todella puna/lila voittoiset. 

Kollaasin ensimmäiset ovat unholaan jääneet muistaakseni jo kesällä tehdyt lakkaukset. Niin moni yhdistää viininpunaisen aina kultaiseen joten mun piti kokeilla sen sopivuutta hopean kanssa ja hyvin sopivatkin. Models Ownin lakat eivät ole kynsille pitkään aikaan päässeet ja suloinen Soda Pop Pink kaivettiinkin laatikon uumenista ja sen ympärille loihdittiin tyttömäinen skittlette. Kollaasin kolmannet lakat teinkin vuotuisen roosa nauha-päivän kunniaksi ja leopardi vaan sopii kaiken kanssa yhteen. Viimeisenä ihan kiva kategoriaan kuului skittlette johon yhdistelin erilaisia liloja lakkoja. Aika pienimäärä näitä teemaan kuulumattomia, mutta teemaviikko olikin sitten hieman suurempi. 

Suosikeiksi näistä neljästä pääsi ihan heittämällä kynnet numeroilla 2 ja 3. Kokonaisuus, värit ja  itse lakkaukset onnistuivat ongelmitta. Niistä on täydellinen lakkaus tehty ! 


Teemaviikon aikana sain tehtyä viidet erilaiset lakkaukset ja taas hieman erilaisempaa kuin viime vuonna. Itse ainakin pidin teemaviikon pitämisestä, toivottavasti tekin piditte teemakynsistä. Käsinmaalausta kokeilin jopa kahteen lakkaukseen. Vaikka vaivaa siinä onkin enemmän on lopputulos useimmiten mieluinen. Leimaaminen nousi pinnalle niin kuin yleensä. Värejä pääsi mukaan kivasti ja toivat mukavasti vaihtelua alku kuun kynsille. Tykkäsin kaikista teemakynsistä, mutta suosikit taitavat olla nuo viimeiset pääkallo kynnet. Ihana oranssi ja leima oli kuin piste ii:n päälle.

Vaikka kuukausi olikin kiireinen, tuli myös hankittua lisää joululahjoja, vietettyä pikkumiehen nimipäivää, käytyä I Love Me-messuilla ja lakattua yhdeksät kynnet.

Kuukauden lakka : Cuccio Hong Kong Harbor
Paras ostos : Depend 223 (leimaamista varten)
Lempi lakkaus : Roosa nauha-kynnet
Suosikki koristelutyyli : Leimailu ja skittlette

Mitkä ovat sinun lempparisi kummastakin kollaasista ? Miksi ? Mitkä jäivät erityisesti mieleesi ? 

- Jenni

2 kommenttia:

 1. Oi että, onpa mahtavia lakkauksia! Eniten tykkään noista halloween-kynsistä, sulla on kyllä ollut hyviä ideoita niiden kanssa. Suosikkia olisi mahdotonta valita! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti ! ♥
   Kiva kuulla, että tykkäsit teemakynsistä. :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)