keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Koristeluita aniliininpunaisellaHeips ! Vielä viimeinen postaus, ennen kuin joulukuu ja joulukalenteri alkaa. Aika on taas mennyt tosi nopeasti, sillä tuntuu ettei viime kalenterista ole edes kauaa. Vihdoin kotiutui myös cesars shopin paketti, josta postailenkin hieman myöhemmin. 

Hyvin lila ja violetti voittoisesti mentiin näillä kynsillä. Päärolissa oli Essencen So What?, joka on hyvin vaalealila/harmaa. Mä en oikein osaa päättää onko tämä lila vai harmaa, kertokaa te jotka tämän omistatte ? Vaikka sävy olikin vaikea tunnistaa niin peittyvyydessä ei ollut mitään ongelmia. Hyvää Essencen kahdella kerroksella peittävää laatua. Nimettömään laitoin kaksi kerrosta Seppälän Blueberry Sorbettia, käyttääkö kukaan enää näitä neonglittereitä ? Itse tykkään näistä vieläkin. Leimat ovat Pueenin 81-laatasta Tigerin aniliininpunaisella leimattuna. Keskisormeen löysin vielä neonvärisiä niittejä, jotka sopivat täydellisesti leimojen väriin. Lakat olivat kyllä kivoja, mutta kokonaisuus ei mielestäni toiminut niin hyvin kuin olin ajatellut. Ehkä nuo leimat vaan olivat liian oudot tähän lakkaukseen. 


Mitä mieltä kynsistä ? Mitä lakkoja käytät leimailussa ?

- Jenni

2 kommenttia:

 1. Tommoset epavarit on vaikeita, mutta kylla ma sanoisin etta tuo Essence on liila. :D Ja leimaakin luulin leopardikuvioksi ennen kuin katoin tota laattaa ja tajusin etta ei ne mitaan leopardeja oo.. puusilma mika puusilma!

  Ma leimaan enimmakseen mustalla ja valkoisella, metallivareilla (hopea, kulta, pronssi) ja holoilla. Muitakin vareja kylla leimauslaatikosta loytyisi, mutta harvemmin niita tulee kaytettya.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuvissa ainakin vahvasti liilan värinen, mutta luonnossa se vaihteli lilan/harmaan välillä. :D Itsekkin rupesin tuossa leimakuviossa näkemään leopardinpilkkuja kun sitä tarpeeksi tuijotteli ja näissä kuvissakin kyllä ihan niiltä näyttää, mutta laattaa katsoessa tajuaa ettei ihan taida kumminkaan olla. :D

   Kiva kuulla, etten ole ainoa 'tylsä' leimaaja, mulla enimmäkseen musta ja valkoinen käytössä ja nyt kun olen toimivat löytänyt myös kultaiseksi ja hopeaksi niin niitäkin tulee paljon käytettyä. Mä haluaisin noita holoja kyllä kokeilla leimailuun. Multa löytyy myös iso kasa konadeja eri väreissä, mutta niitä tulee kyllä käytettyä aina kun kaipaa vaihtelua mustaan tai valkoiseen. :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)