maanantai 9. tammikuuta 2017

Kuukauden kynnet


Heips ja hyvää uutta vuotta vähän myöhässä !  
Pienoinen tauko bloggailusta tulikin tarpeeseen sillä aika ei vain yksinkertaisesti riittänyt kaikkeen. Heti aaton jälkeen ruvettiin pakkailemaan tavaroita ja tehtiin sivussa joulukyläilyjä. Kynsissä oli pääasiassa aluslakkaa ja yhdet lakkaukset kerkesin tehdä muuttoa edeltävänä päivänä, kuvia en niistä huomannut ottaa ja ensimmäisen muuttopäivän jälkeen ei niitä edes kehdannut kuvata. Aika rajusti kynnet kärsivät ja ovatkin nyt aika lyhyet ja silti osasta puuttuu palasia, lohkeilukin astui kuvioihin mitä ei pitkään aikaan ole ollut. Lakatkin ovat laatikoissaan miten sattuu ja vähän edes sinne päin, muukin asunto kaipaa vielä järjestystä. Asiaa ei ole helpottanut yhtään lähestyvä ikkunaremontti, turhan tavaran suuri määrä ja hampaita tekevä puolivuotias. Nyt  vihdoin pääsin koneen ääreen ja ajan kanssa kasaamaan joulukuun kynsistä koostetta, pikkuhiljaa näin muuton jälkeen pääsee taas rytmiin kiinni ja kaipaamani bloggailun pariin. Aattokynnet esittelenkin seuraavassa postauksessa, etteivät unohdu arkistoihin. 

Joulukuussa julkaisin seitsemäntoista lakkausta joista vain muutamat tein marraskuussa valmiiksi, joten blogi ja lakkailu oli todella aktiivista. Toteutin monet erilaiset joululakkaukset mitä suunnitelmissa olikin, mukaan mahtui myös talvisia kynsiä. Koko kuukautta en kuitenkaan halunnut poroilla ja villapaidoilla kuvittaa joten mukana oli paljon muutakin. Ensimmäinen kollaasi kattoi enemmän näitä jouluttomia kynsiä, skittlette ja leimailu oli avainsana. Monta China Glazen messuilta kotiuttamaa lakkaakin pääsi kynsille. Tästä kollaasista iski Jouluinen villapaita, aiempinakin vuosina olisin halunnut toteuttaa hopeisen villapaidan, mutta nyt vasta olen löytänyt leimailuun sopivan josta en heti kyllä luovu. 


Kaiken kaikkiaan todella monipuolinen kuukausi ja pidin oikeastaan kaikista kynsistä eikä mitkään olleet isoja floppeja. Löysin myös ihania uusia lakkoja ja muistin vanhojen lakkojen ihanuuden. Pilkuttelemaankin ryhdyin pitkästä aikaa ja harjoittelin taas kahdella lakalla samaan aikaan leimaamista mistelinoksien muodossa. Tuli myös todistettua, että pinkki ja minttukin sopivat tarvittaessa talvisiin tai jouluisiin lakkauksiin. Alempi kollaasi kattoikin aaton lähestyessä ne jouluisemmat yksilöt. Koitin valita hieman erilaiset lempparit kummastakin kollaasista, mutta tästäkin valitsin villapaita kynnet eli Viileä villapaita. Kokonaisuus kumminkin hieman eroaa toisen kollaasin villapaidoista. Mielestäni onnistunut joulukuu ja onnistunut joulukalenteri, jäi kyllä hyvä fiilis vaikka blogin lisäksi hekilökohtainen kalenteri olikin ahdettu täyteen tekemistä ja ohjelmaa !

Kuukauden lakka : China Glaze - Pink Voltage
Paras ostos : Essence Exit To Explore -Pink Parrot (pinkki holo) ja Essence Sos Power Repair
Lempi lakkaus : Jouluinen villapaita ja Viileä villapaita
Suosikki koristelutyylit : Leimailu ja pilkut

Mitkä ovat sinun lempparisi kummastakin kollaasista ? Miksi ? Mitkä jäivät erityisesti mieleen ? Mielipiteet joulukalenterista ?

- Jenni

2 kommenttia:

 1. Oot ollu kyllä tosi ahkera lakkailija ja kauniita lakkauksia kaikki :) Omiksi suosikeiksi nousi Jouluinen villapaita- kynnet jotka on tyylikkäät ja kivan väriset, sekä Talvinen ranskis-kynnet, kun toi on vähän erilainen lumihiutale mani. Mukavaa alkanutta vuotta sullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kauniista sanoista ja uuden vuoden toivotuksista! :)
   Kiva kuulla, että lempparit löytyivät. Oli kyllä kiva tehdä pitkästä aikaa ranskis kynnet niitä kun tulee liian harvoin tehtyä. :D

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)