lauantai 24. joulukuuta 2016

Luukku 24 : Essence joulukalenteri 16-24


Heips ! Nyt se aatto onkin vihdoin täällä, kalenterien luukut ovat kaikki avattu ja bloginkin viimeinen kalenteri luukku tulee tässä. Vaikka joka kerta kalenterin ensimmäisen luukun kohdalla ajatus joulusta tuntuu kovin kaukaiselta, tulee se silti nopeasti kun on niin paljon tekemistä. Vieläkin tulee jouluisin se jouluntunne, pieni kutkutus vatsanpohjaan, sama mikä lapsena tuli joka vuosi ! Tämän postauksen jälkeen ainakin joulupäivään asti blogi rauhoittuu pienelle joululomalle. Jouluiset kynnet pyrin esittelemään vielä ennen vuoden vaihdetta, jää nähtäväksi milloin kerkeän sen tekemään sillä meillä on ensi viikolla se muuttokin !

16. Play With My Mint-kynsilakka. Ihana lakka, kaunis minttu creme. Tämä jää varakappaleeksi vaikka lakkoja onkin niin paljon, että varapullot tavallisista lakoista ovat hieman 'turhia'. :D
17. Huulipuna sävyssä Natural Beauty, hyvin vaalea (marjapuuro?). Näin aloittelija punien kanssa niin voisin kyllä kuvitella tuon sävyn huulilla useamminkin, juuri sopivan huomaamaton mutta silti nätti. 
18. Musta kajaali, ehdottomasti tuli tarpeeseen tämäkin. Innolla odotan, että pääsen tätä käyttämään. 
19. Lip Brush, eli huulipuna sivellin toki tällähän voi varmasti kiillotkin laittaa. Pääsee myöskin kokeiluun tuon kalenterista tulleen huulipunan kanssa.
20. Meikkikynäteroitin, aiempi meikkiteroittimeni on aina säiliö levinneenä meikkipussissa nyt saan sen onneksi hävittää ja ottaa tämän käyttöön. Onhan tämä pinkki söpömpi kuin aiempi mustani !
21. My Love Diary-kynsilakka, kiva murrettu sävy.
22. Timantti kynsitarroja, pääsevät kyllä käyttöön asti. Tämän kaltaisia multa löytyykin entuudestaan.
23. Huulikiilto, pinkkiä ja kimalletta. Ihanan karkkinen tuoksu !
24. Nudes- luomiväri paletti. Juuri kerkesin kesällä ostamaan samanlaisen kun tiputin vastaavanlaisen H&M:n palettini laattalattialle palasiksi. 

Yhteenvetona kalenteri oli kyllä kiva ja erilainen pelkän suklaisen kalenterin rinnalla. Uskon isoimman osan tuotteista jäävän käyttöön asti ja hieman vieraampien meikkien käyttöä voi hyvin opetellakkin. Harmikseni kalenterista tulleet lakat omistan jo entuudestaan, odotin lakkojen olevan sellaisia mitä saisi vain kalenterista. Myöskään pakettikortit tai paperiset kynsiviilat eivät herättäneet innostusta, mutta eihän kaikkia voi samaan aikaan miellyttääkkään. Iso osa tuotteista oli mieleisiä ja kiva päästä kokeilemaan itselleni vieraita meikkejä, eipähän tarvitse Essence hyllyllä miettiä mitä meikkejä lähtisi kokeilemaan kun aiempaa kokemusta ei niistä paljoa ole. Kalenteri kuvan alla vielä yhteiskuva kaikista tuotteista.

Alla olevan kollaasin kuvien jälkeen taidankin tehdä muutamat joulupiparit ja käydä joulusaunassa. Hyvä ryhtyä joulun viettoon näin vesisateessa. Onneksi täällä on tuollainen pieni ja söpö tonttu joka saa sään kuin sään tuntumaan mukavammalta !Mukavaa ja rauhallista joulua kaikille  !

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)