lauantai 28. tammikuuta 2017

Suklaa kukkia


Heips ! Mukavaa viikonloppua muillekkin kynsihörhöille. Olen jo muutamia BPS:n testituotteita kerinnyt kokeilemaan ja nyt ensimmäisen niistä pääsen teille esittelemään. Nämä siirtokuvat löytyivät kymmenen arkin paketista, täältä. Erilaisia kukkakuvioita ja sulkia löytyi näistä arkeista. Pääasiassa olivat kaikki koko kynnen kuvioita, mutta parissa arkissa oli myös yksittäisiä kuvioita muutamat. 

Kynsille pääsi pitkästä aikaa W7 Golden Suede, kauniin suklaanruskea hopeisella shimmerillä. Harmi kun olen aikoja sitten nämä 'vahingossa' hankkinut kirpparin kautta ja niin haluaisin nämä muutkin sävyt. Googlea tuijotellessani eivät muutkaan tämän kokoelman suedeista mitää rumiluksia ole, laatukin näissä kahdessa omistamassani on ihan huippu. Kuivuvat nopeasti ja peittävät melkein jo yhdellä kerroksella, itse laitoin kumminkin kaksi. Kun halusin koko kynnen siirtokuvia niin lakkasin pohjalle vaihtelun vuoksi Ginatricotin valkoista. Vasta tässä vaiheessa tajusin katsella siirtokuvia, että sopiiko mikään edes väritykseltään tämän ruskean kanssa, onnekseni löytyi ruskeaan taittavia kukkasiirtokuvia. Irtosivat helposti pohjastaan ja sai rauhassa liikuteltu kynnellä. Vaikka olivatkin aika paksuja niin näiden käsitteleminen oli helppoa ja rypyt sai siloiteltua pois. Harmikseni arkissa ei ollut kymmentä samanlaista kuvioita vaan kaksi pienempää kuvioita erosivat muista kuvioista. Tuotekuvankin nappasin tekemisen välissä jotta eron näkisi helpommin. Itselleni se ei toki maailmanloppu ole, kun harvemmin haluan kaikki kynnet samaan muottiin. Lakka ja siirtokuvat sopivat loistavasti yhteen ja innolla kokeilen muitakin saamiani arkkeja. Tykkäsin kynsistä kovasti ja siirtokuvat olivat oikein kivat ! Mitä mieltä kynsistä ? Mistä erikoisesta väristä pidät kynsillä ?
* Siirtokuvat saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta. Mielipiteeni tuotteista ovat omiani.

 - Jenni

6 kommenttia:

  1. Onpa hurjan kauniit kynnet! ♥ Kivan vintage-tyyliset, viihtyisin hyvin itsekin tällaisilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! ♥ Enpä tullut itse ajatelleeksi, että voisivat olla vintage-tyyliset. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)