torstai 2. helmikuuta 2017

Kuukauden kynnet


Heips ! Hupsista vaan ja tammikuu meni ohi silmien niin, että hujahti. Blogikin päivittyi melko epäsäännöllisesti, mutta en ottanut siitä mitään stressiä kun kotikin kaipasi järjestystä muuton jälkeen (kaipaa edelleen). Kynsiä lakkasin kyllä melko ahkeraan vaikka iso osa niistä ei blogiin kerinnytkään. Tuo muuten omat haasteensa lakata kynnet pienen päiväuniaikaan, nopea pitää olla ja muistaa pitää tilpehöörit pienten käsien ulottumattomissa. Kiipeilevä pikku apuri saa meinaan jo kuroteltua kynsipöydän reunalle, sohvasta puhumattakaan. 

Vaikka tammikuu olikin aika vähä värinen, niin tässä kuussa onkin luvassa sinistä, vihreää ja violettiakin. Sain esiteltyä viimeiset kynnet joulultakin, vaikka punaisia lakkauksia tuli tehtyä useammat niin jokin siinä värissä taas kiehtoo sillä lakkaamaan. Vaaleanpunaista, persikkaista ja pinkkiä löytyi punaisen lisäksi. Käyttämättömiä Essencen kesälakkoja vaikka maata peittikin lumi. Päätin myös osallistua 'haasteeseen', että kulutan mahdollisimman monen pullon pohjan loppuun asti tänä vuonna ja niistä pääsikin kynsille jo pinkki sekä musta. Lakkoja en ole vielä käynyt läpi, mutta tiedän siellä olevan monta mustaa ja valkoista jotka soveltuvat vielä hyvin esimerkiksi liukuväräyksen tekemiseen. 

Taitaa olla ainakin toinen kerta tälle ruskealle suedelle kun nähdään kynsillä, mutta taas ihastuin siihen uudestaan. Se vaan on kaunis ja sen ympärille tekemäni kynnet olivat kyllä tammikuun lempparit ehdottomasti. Hyvänä kakkosena pidin kuun alussa esittelemiäni joululakkauksia. Toivottavasti tämän kuun aikana saadaan vähän enemmän sisältöä tänne bloginkin puolelle ! 


Kuukauden lakka : W7 Golden Suede
Paras ostos / hankinta : BPS:n testipaketti, siirtokuvia ja leimauslaattoja (en koko kuukautena ostanut mitään kynsijuttuja joten ainoa kynsiin liittyvä oli bps:n paketti).
Lempi lakkaus : Suklaa kukkia
Suosikki koristelutyylit : Koko kynnen siirtokuvat

Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä jäivät erityisesti mieleen ?

- Jenni

2 kommenttia:

 1. Mun suosikit on noi vaaleanpunaiset kiekurakynnet. Oon ruvennu enenevissä määrin tykkään siitä että kaikki kynnet on "samanlaiset", tai korkeintaan aksenttikynsi on jotenkin erityinen.Liekö jonkinlainen kyllästyminen skittele versioihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. :)
   Taitaa skittlettejä olla paljon vielä liikkeellä ja kyllä sitä itsekkin välillä tekee jotain yksinkertaisempaa vaihtelun vuoksi. :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)