sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Kuukauden kynnet


Heips ! Huhtikuu on täällä ja niin on myös kuukauden kynsien aika. Sain paljon materiaalia blogiin ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Olen nyt yrittänytkin keskittää postaukset maanantai, keskiviikko, perjantai tai sunnuntai päiville. Jokaisena päivänä en ole silti syystä tai toisesta kerinnyt postailemaan, mutta näin suunniteltuna se on toteutunut silti melko hyvin ja samaa linjaa yritän jatkaa myös tässä kuussa. Siksi siis tämäkin postaus tulee vasta sunnuntaina vaikka kuukausi vaihtuikin jo eilen.

Lakkaukset olivat mielestäni monipuolisia niin koristeluiltaan kuin väreiltäänkin. Kynsille pääsi vanhoja tuttavuuksia, mutta myös niitä uusiakin. Essencen Out Of Space Stories lakatkin kotiutin kaikki, koska näyttivät niin kivoilta. Toisenkin kerran vierailin Essence hyllyllä ja mukaan tarttui muitakin uusia lakkoja joita varmaan tässä kuussa nähdään blogissakin. 

Ihastuin kovasti kokonaan leimattuihin kynsiin sekä aksentteihin. Aksentti lakkauksia on nopea tehdä ja koristelutkin onnistuvat nopealla kaavalla jos kynsille jotain haluaa. Huomasin myös, että leimaamalla saa nopeasti tehtyä galaksikynnet kun aikaa on rajoitetusti. 

Lemppareita oli vaikea valita, mutta pidin kovasti lakkauksista 2, 8 ja 9. Taitaa kumminkin nuo leikkisät sävyt viedä voiton, niin piristävä lakkauks näin kevään kynnyksellä. Aika hyvä kokonaisuus maaliskuulta, katsotaan minkälaisiin lakkauksiin huhtikuussa päädytään. Mukavaa sunnuntaita !

Kuukauden lakka : Too Yacht To Handle
Paras ostos / hankinta : Essence Out Of Space Stories-lakat
Lempi lakkaus : Leikkisät sävyt
Suosikki koristelutyyli : Leimailu

Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä jäivät erityisesti mieleen ?

- Jenni

2 kommenttia:

 1. Noi dino-kynnet on vaan NIIN söpöt <3... Ja kivan keväiset värit, ihan lempparit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla ! <3
   Kiva että lempparit löytyi. :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)