sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

PääsiäishöyheniäHeips ! Joko on mämmiä syöty ja rohmuttu suklaamunia ? Täällä unohtui rairuohot kauppaan ja pääsiäiskoristeetkin ovat kaapissa. Jos sitten ensi vuonna olisi ajoissa liikkeellä.


Kynsille on päässyt vain kahdet lakkaukset jotka sopivat pääsiäiseen, koska ideoita ei vain yksinkertaisesti ole ollut eikä aikaakaan ihan liiaksi asti. Nyt esittelenkin mielestäni ne onnistuneemmat teemakynnet. Kynnen väriä lakkauksen pohjalla on tasoittamassa Essencen Sweet As Candy. Halusin pitkästä aikaa ranskiksen kynsille ja väriksi valitsin China Glazen Electric Pineapplen, en vieläkään oikein tiedä pitäisikö tämä väri luokitella keltaiseen vai vihreään joten laitoin molempiin. Nyt muistinkin miksi harvemmin tulee käytettyä ranskikseen tarkoitettuja tarroja, ne vuotavat erittäin helposti, en kyllä enää osaa vapaalla kädelläkään näitä tehdä. Väri valinta oli ehkä vähän huono, sillä värillisestä osuudesta tuli hieman paksu kun joihinkin kynsiin piti laittaa kolme kerrosta ettei kynsi kuultanut lävitse. Nimettömässä pohjalla Ginatricotin valkoista ja BPS:ltä aiemmin saamiani koko kynnen siirtokuvia, värit sopivat hyvin yhteen ChG:n kanssa. Pariin kynteen laitoin vielä samaan värimaailmaan sopivia yksittäisiä sulkia. Vaikka ranskistarrojen kanssa meinasi epätoivo iskeä, sain rajan silti siistittyä ja lopputulos oli mieleinen. Harmikseni kynnet eivät olleet kovin pitkäikäiset luultavasti lakkakerrosten paksuudesta johtuen, olivat ne silti kivan raikkaat pääsiäiseksi !
Mitä mielä kynsistä ? Teitkö pääsiäiseksi lakkaukset ?

- Jenni

4 kommenttia:

 1. Ai että miten sievät! ♥ Nää on vielä siitä kivat, että on teemaan sopivat muttei liian överit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ihana! ♥
   Halusinkin jotain teemaan sopivaa (muutakin kuin tipuja ja pupuja) ja nämä menivät hyvin vielä pääsiäisen jälkeenkin. :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)