tiistai 12. syyskuuta 2017

GlitteröveritHeips ! Taas viikonloppu hujahti silmien ohi niin nopesti, ettei sitä meinannut edes tajuta. Maanantaikin kerkesi jo olemaan ja tiistai on mielestäni viikon pisin päivä (joka ikinen kerta). Ajatuksena oli kirjoitella tämä postaus jo viikonloppuna, se venyikin maanantaiksi joka vaihtuikin tiistaiksi. Aktiivisuuteni ei olekkaan ollut niin aktiivista kuin olisin halunnut, mutta onneksi aina voi vain parantaa !

Nudea ja glitterliu'ut, niiden kanssa ei voi ikinä mennä pieleen. Avonin nude onkin päässyt kynsille jo aiemmin, mutta tiesin nuden sopivan täydellisesti sateenkaariglitterin kanssa joten ei tarvinnut kahta kertaa miettiä mitä lakkauksen pohjalle laitan. Avonin Barely There peittää hyvin kahdella kerroksella. Starrilyn glitteröveri oli yksi lakoista jotka sain arvontapaketin mukana, mukava uusi tuttavuus itselleni uudelta merkiltä. Vaikka lakka kantaakin nimeä Christmas Lights, sopii se mielestäni muulloinkin käytettäväksi. Aivan ihana lakka, ehdottomasti pääsee joulunakin käyttöön vaikka ihan nimensä vuoksi. Nopeat ja näyttävät kynnet samassa paketissa, mitä muuta sitä voisi toivoa ?Mitä mieltä kynsistä ? Miten sinä poistat glitterlakat ?

- Jenni

2 kommenttia:

 1. Ihanat simppelit lakkaukset! ♥
  Oon myöskin suuri glitterliukujen ystävä. Ne on niin nopeat ja helpot tehdä, mutteivät silti ole yhtään tylsät lakkaukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥
   Oon kyllä sun kanssa samaa mieltä, niillä saa nopeasti näyttävät kynnet aikaan ! :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)