perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet kujeet !

Heipsan ! Nyt on taas se aika kun esittelen joululahjani, joista osa on minun tai Juhan kanssa yhteiseksi saatuja. Joulunpyhät ja uusivuosi menivät tosi kiireisinä, aikaa ei sitten blogille jäänyt. Uuden vuoden juhlintakynsiä toivottavasti pian tännekkin esittelyyn.
Onneksi nytten saa hengähtää rauhassa eikä ole mihinkään kiire !


Ylläolevassa kuvassa, ovat melkein kaikki saamani omat ja yhteiset lahjat. Kuvasta puuttuu turkoosit Teema-astiaston pikkulautaset sekä ns. 'Selviytymispakkaus'. Selviytymispakkauksesta löytyi mm. kanamunia, jauhoja, taikinakulhoja, kakku- ja piirakkavuoka, mausteita, sähkövatkain, kaulintamassaa sekä paljon muuta ruuan sekä leipomusten valmistukseen.

Nyt meiltä löytyykin sitten voileipägrilli/vohvelirauta/parilla, vedenkeitin, Isäntä vs. Emäntä lautapeli, Iittalan Kartio-juomalaseja, itsetehtyä kiiwihilloa sekä aurajuustosinappia !

Sitten minun omat lahjani elintarviketussit (!), vaaleanpunaiset Hello Kitty yöpöksyt, essu, tuikkukippoja, kynsilakankuivatin, pinkkejä kynsiniittejä, mikrohelmiä sekä hopeisia kynsiniittejä, muumipurnukkaa, koriste-esineitä ja toki suklaata, leivonnaisia kauheasti kaikenlaisia herkkuja !

Lahjat olivat ihania ja kaikille tulee kyllä käyttöä esineestä riippumatta.♥ En tosin osannut odottaa näin paljoa kaikkea kun kerran olen jo niin 'iso'. :D


Alennusmyyntejä piti joulujälkeen mennä tsiikailemaan, mutta yllärinä mukaan tarttuikin muutama kynsilakka. Jotka selitin itselleni myöhäiseksi joululahjaksi. Nämä esittelinkin jo facebookin puolella, josta tarkkasilmäiset saattoivatkin nämä jo nähdä. Tälläistä postausta tällä kertaa, tämä menee nyt jatkamaan tikutus operaatiota jos sen nyt joskus saisi päätökseensä ! =)

Ginatricot :
- Milkshake
- Salt & Pepper
- Ice Pink

H&M :
- 2x aluslakkaa puoleen hintaan : Clear Purple
- Glitterlakka : Mix Glitter

Seppälästä Wet n Wild Fergietä : 
- Dutchess
- Blue Eyed Soul
- L.A. Pride



- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)