keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Juhlahumua sekä suolaa ja pippuria


Heipsuli ! Luulen, että on korkea aika esitellä kynteni, jotka nopeasti väsäiltiin (sen on näköisetkin) ennenkuin lähdettiin vuoden vaihtumista juhlimaan. Kynsiin oli kauheat suunnitelmat, mutta aika ei olisi niihin riittänyt joten mentiin yksinkertaisemmalla linjalla. Kaiken härpäkkeen alta löytyy kerros valkoista lakkaa ja pinkkiä jouduin laittamaan kaksi kerrosta, yksikin olisi riittänyt jos olisi keskittynyt paremmin sekä välttynyt naurukohtauksilta. Mustaa lakkaa löytyy yksi kerros. Kiire kun melkein aina kynsiä lakatessa on, laitoin pikakuivattavaa ja kiinnitin samalla myös niitit kynsille. Niittien päälle vielä päällyslakkaa, jotta pysyvät menossa mukana.

Ronskimmin sanottuna omaan silmään ainakin näyttää siltä, että oltas juosten pissitty näitä tehdessä. :D Seuraavana päivänä näitä jo sai vähän nauraakin kun luulin siistineeni kynsinauhatkin hyvin, mutta taisi totuus olla toinen. Onneksi baarissa kukaan ei ollut tarpeeksi tarkkanäköinen sitä huomatakseen. ;)

Kuvan valotusta ja kontrastia säädin vähän isommalla kädellä, jotta pinkki lakka näyttäisi vähän enemmän siltä mitä livenäkin. (Siitä siis johtunee muka niin tumma ihonsävy, alemmassa kuvassa ihonsävy toistuu oikeanlaisempana. :D)

Käytetyt lakat / tarvikkeet :

  • Nails : Snow White
  • Flormar Matte : M17
  • Tiia Vanhatapio : Black Bird
  • pinkit neliöniiti & hopeat tähtiniitit



Nämä kynnet sentään onnistuivat mielestäni paremmin kuin postauksen ensimmäisenä olevat. Näihin ideaa antoi kaverini jonka nokan eteen annoin käyttämättömien lakkojen tikkupurkin. Yhtään en yllättynyt, että ensimmäisenä lakkana oli pinkki ja pinkin päälle kuulemma pitää laittaa mustavalkoglitteriä. Muistelisin (korjaa jos olen väärässä), että harmaa ja kultainen valikoitui yhteistuumin, jotta kaikki sopisivat toisiinsa. Jälleen kerran koristeluina niittejä, mutta tarkoitukseni olikin että niiden koristelut eivät ole koko kynnelle kun pinkeissä jo oli.

Kaikki lakkoja taas kaksi kerrosta, kuivuivat ja peittivät hyvin. Levittyvyyskin oli mieleeni. Niittien kiinnitykseen käytin näissäkin pikakuivattajaa. Ginatricotin kultainen lakka onkin yksi uusi kultainen lakkani, joka on esitelty jo facebookin puolella. Onnekseni tämä kultainen on lämpimämmän sävyinen kuin jo aiemmin omistamini oli sävyltään kylmempi. Näistä kynsistä tykkäsin kyllä kun värien yhdistelmäkin oli mieleinen ja toteutus melko simppeli. =)  Pitääkin useammin pyytää muita valitsemaan lakkojen värit/koristelut jos itsellä ei oikein ideat kulje.

Toivottavasti kovin simppelit kynnet eivät tylsistytä, mutta meilläki koulussa niin paljon hallitunteja että en kauhean monimutkaisia kynsiä/koristeluita viitsi edes tehdä tai varsinkaan ulkonevia kun kumminkin lähtevät kävelemään töitä tehdessä. Leimailuja tässä harjoitellutkin, jotta saisi monipuolisempia kynsiä julkaistua. Viikonloppuisin onneksi saa kynsiin laittaa vaikka mitä hiluja kun eivät ole niin haitaksi vapaa-ajalla. =)

Mainitsemani kaveri, tunnistatko itsesi ? ;)

Käytetyt lakat / tarvikkeet : 

  • Tiger : 49
  • Ginatricot : Gold
  • Ginatricot : Salt & Pepper
  • Models Own : Mushroom
  • pyöreät niitit


Mitä mieltä kynsistä, kummat ovat enemmän mieleesi ? 

-Jenni

10 kommenttia:

  1. Kyllä,tunnistin itseni :D

    VastaaPoista
  2. Kummatkin on onnistuneet mutta mua miellyttää ehkä vähän enemmän noi pinkit, kokonaisuus on ehkä jotenkin hallitumpi. :) Alemmissa kynsissä tuo musta-valkoglitter on ehkä se, joka ei niin säväytä mua vaikka periaatteessa sopiikiin muuten tosi nättiin lakkaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla erilaisiakin mielipiteitä ! :) Mä taasen oon rakastunut noihin musta-valkoglittereihin ja niitä löytyykin multa neljä erilaista. :D

      Poista
  3. OI, vauuuu! Toi mustavalkoinen pilkkulakka on tosi söpö. :>

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)