keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kuurankukkaa ja auringon säteitä


Heips ! Eräs kaunis päivä pysähdyin koti matkalla ottamaan muutaman talvisen kuvan. On se vaan niin kaunista kun lumi kimmeltää ja puut on kuurassa. Kirpakka pakkanen ja aurinko, mahtava yhdistelmä. Ihastelkaa tekin talven kauneutta vielä niin pitkään kuin voi !

Suunnittelin jo alustavasti jos saisin huomenna valosalla napattua kynsinurkkauksestani kuvat niin postaustakin voisi siitä ilmestyä viikonlopun aikana. Lupailemaan en kumminkaan rupea. ;)

Eipä mulla muuta sitten olekkaan kuin, että nauttikaa talvesta, talviurheilkaa ja ottakaa kauniita talvikuvia ! =)

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Upeita kuurankukkia! :> En tykkää talvesta lainkaan, mut se näyttää kyl tosi kauniilta kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään niistä myös niin oli pakko ne ikuistaa ! :) Mä pidän kyllä talvesta ja sen kauneudesta siltikin olen enemmän kesäihminen. :D

      Poista
  2. Hei, ei liity lainkaan postaukseen, mutta miten oot saanu ton sun profiilin kuvan noin isoksi tuonne sivuun? Oletko muokannut HTML-koodia vai tehnyt jotain ihan muuta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellou, muistaakseni muokkasin jotakin kohtaa html-koodista ja profiiliin kun vaihtaa kuvan se kuva vaihtuu myös tuohon. Otin koodin jostakin blogin muokkaus sivustosta, kannattaa katsoa blogi helppi, blogger pulmia joku tuon kaltainen sivu josta löytyy vaikka mitä muokkausjuttuja blogiin ! =)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)