perjantai 28. maaliskuuta 2014

Negative Space


Heips ! Pahoittelen kuvien laatua kun nämä kynnet ovat ensimmäiset mitkä kuvasin uudessa valossa joten opettelua vähän oli. Uudemmat kuvat ovatkin mielestäni onnistuneempia ja lakkojen sävyt enemmän oikeanlaisiaan kuin vaikka vertailee viime vuoden kuviin.

Näiden kynsien teosta on reilu pari viikkoa aikaa ja innostuin kokeilemaan jälleen yhtä uutta koristelutyyliä joka on ollut aika suosittu kynsimaailmassa. Nimittäin negatiivinen alue näin suomennettuna, tarkoittanee että osa omasta kynnestä näkyy.
Itse leikkasin kontaktimuovista palasia ja reijitin ne sydän kuvioleikkurilla, sabluunan koin helpoimmaksi.

Lakkailin kynsille ensimmäiseksi kaksi kerrosta Yes Loven  pastellista vaaleanvihreää ja kaksi kerrosta MO:n Moody Greytä. Molemmat pelittivät vallan mainiosti ja kuivuivat hyvin. Jokusen tovin odottelin lakkojen kuivumista ja katselinkin Netflixiä. Sen jälkeen asettelin tekemäni sabluunat paikoilleen, otin kynsilakanpoistoaineen ja siveltimen kauniiseen käteen, poistin lakat sydän aukon kohdalta ja poistin sabluunan. Päällyslakkaa vielä niiden päälle ja muihin kynsiin sydän strassit sitten olikin jo valmista.
Ei siis mikään vaikea tapa, ainakaan tämä ollut. Seuraavaksi kun kokeilen niin ajattelin tehdä erilaisia raitoja, kuvioissahan on vain mielikuvitus rajana ! Pari päivää näillä viihdyinkin ja olivat ihan kivat kyllä. =)


Käyttämäni kynsilakat / tarvikkeet : 
  • Yes Love : 12897
  • Models Own : Moody Grey
  • vihreät sydän strassit
  • kuvioleikkuri ja kontaktimuovia
  • sivellin ja kynsilakanpoistoaine

Mitä mieltä koristeluista ? Oletko jo kokeillut kyseistä koristelua ? 

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)