torstai 20. maaliskuuta 2014

Mustia ruusuja


Heips ! Tällä kertaa ruusuisia kynsiä parin viikon takaa. 
Kynsiltä löytyy Flormarin N012 joka on luonnossa korallisemman värinen kuin kuvassa ja peitti mainiosti kahdella kerroksella. Vaihtelun vuoksi halusin laittaa tällä kertaa niittejä erilailla mitä yleensä ja niitä päätyikin kolme kappaletta jonossa kynnen sivuun. Ehdottomasti käytän niitä useimminkin näin, enkä vain kynnen tyvessä ! 

Flormarin kaveriksi valikoituikin Wettiksen herkullisen punainen lakka, jolle sallin toisen mahdollisuuden. Lakka on kyllä ihanan värinen, mutta itsensä päälle kerrostettuna kuultaa (itselläni) läpi vielä kolmannenkin kerroksen jälkeen. Alle laitoinkin kerroksen Blancia ja wettis peitti kahdella kerroksella moitteettomasti. Saa siis pysyä mukana lakka-armeijassa niin kauan ainakin kun löydän peittävämmän punaisen. 
Olen jo pitkään ihaillut muiden tekemiä ruusukynsiä niin maalaten kuin leimatenkin, no maalata en vielä niin hyvin osaa niin päädyin leimailemaan. Päädyinkin leimaamaan Konadin mustalla ruusuja laatasta BM-323. Ruusujen ollessa mustia, erottuivat hyvin pohjasta. 

Ruusuihin sopien pikkurilliin valikoitui Jolly 116, joka sisältää muun muassa mustia glittereitä. Jollyn alla kerros valkoista, mutta jelly pohjaisena glitterinä ei tullut tasaista lopputulosta yhdellä kerroksella ja toisella kerroksella glitteriä olisi ollut liikaa. Kynsistä tykkäsinkin katsella pari päivää ja pidempäänkin olisin, kunhan ei peukalosta olisi lohjennut kulma joten jotakin uutta oli kynsille saatava. 


Käyttämäni kynsilakat ja tarvikkeet : 
  • Flormar Neon : N012
  • Wet n Wild Megalast : I Read A Good Book
  • Essie : Blanc
  • Golden Rose Jolly Jewels : 116
  • BM-323
  • hopeiset niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Maalailetko ruusut vai leimailetko ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Kivannäköiset kynnet! Etenkin ruusut viehättää ja niittikynnet oikeastaan myös - hyvä kokonaisuus. :)

    Itselläni ei tuu juurikaan maalailtua, vaikka akryylit löytyykin... pitäs ehkä kokeilla joku kerta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! =)
      Multakin akryylimaalit löytyy, mutta harvemmin mitään maalailen siltikään. One stroken haluaisin oppia ! :D

      Poista
  2. Ihan älyttömän upeet!:b
    http://beautifulmess-nora.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)