tiistai 4. maaliskuuta 2014

Punkkia ja piikkilankaa !















Heips ja hyvää alkanutta maaliskuuta ! Eilen ei siis tullut postausta kun aikani vierähti blogin ulkoasun muokkailuun ja uuden bannerinkin tein. Näistä kerroinkin jo facen puolella, mutta mainitsen täälläkin vielä. Mutta nyt aiheeseen ! 

Kynsiltä löytyy jälleen niittejä, leimoja ja glitterlakkaa. Tämän tyylin oon huomannut omimmaksi ja se onkin niin mun tyylistäni. Pitää varmaankin vähän irroitella ja tehdä yhtenäisellä koristuksella välillä. Olenkin listannut koristelutyylejä mitä en vielä kokeillut ja niitä nähtiinkin jo perjantaina puolikuu manin merkeissä. 

Ensimmäistä kertaa kynsille pääsi Ginatricotin Punk ja kaksi kerrosta riitti peittävyyteen. Aivan ihana mustanharmaa lakka, onneksi olen tämän ostanut, en kadu ! Punk sai seurakseen Flormarin Matte-neonkeltaisen lakan, kuvissa väri ei tuo oikeutta, mutta tämä oli tosi vaikea saada kuviin neon väriseksi ei siis oikeasti ole vaaleankeltainen. Tämäkin peitti hyvin kahdella kerroksella. Oon ihan innostunut tästä leimailusta, kun se vihdoin multa sujuu (melkein joka kerta!) ja onnistumisen tunne on mahtava. Heti leimoja valitessani kiinnitin huomioni tuohon kuvioon alkoi päässä soimaan 'Rakkautta ja piikkilankaa..'.
Pikkurillin koristeluja miettiessä muistin, omistavani Lorealin [must have] Confettiksen ja ei muutakun Blancia alle ja sitä päälle. Oli kyllä kivat kynnet ja kivat lakatkin ! Vaikka nämä onkin tehty tammikuun loppupuolella niin se tuntuu kuin juuri olisivat kynsillä olleet. =)

Alla olevaa kuvaa on muokattu, jotta Flormarin värisävy oli mahdollisimman lähellä oikeaa, ei ihan, mutta melkein ! 


Käyttämäni kynsilakat ja tarvikkeet : 

  • Flormar Matte : M15
  • Essie : Blanc (unohtui kuvasta)
  • Ginatricot : Punk
  • Loreal : Confettis
  • Konad musta leimauslakka
  • Konad päällyslakka leimojen päälle
  • Neon keltaiset niitit
  • BM-323 ja löllö leimasin
Huom! Kuvassa on virhe, ei siis ole Ginatricotin mustavalko glitterlakka kyseessä vaan niinkuin kuvan alla lukee Lorealin Confettis. Mikälie aivopieru tullut kuvaus hetkellä, mutta ei välitetä siitä. :D

Mitä mieltä kynsistä ? Pidätkö leimailusta ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)