torstai 12. kesäkuuta 2014

Hempeä ranskis


Heips ! Mulla on jo muutaman kuukauden ollut suunnitteilla ranskisviikko ja on niitä ainakin kolme ranskalaista manikyyriä tehtykin. Huonompi juttu onkin, että nämäkin on tehty jo maaliskuussa ja muut ranskikset myöskin siellä tienoilla. Homma tosin tyrehtyi siihen kun teen harvemmin kynsille kyseistä koristelua joten sitten kun olisin ne seitsemän lakkausta tehnyt niin oltaisiin varmaan jo loppuvuoden puolella. Joten katsotaan asiaa paremmin, paremmalla ranskis onnella. Kuitenkin haluan ne vanhat lakkaukset esitellä, mitkä teemaviikolle suunnittelinkin. 

Kynnet olivat maaliskuussa pidemmät kuin nyt, mutta ei haittaa kun nyt ovat kaikki saman mallisia ja suurinpiirtein samaa pituuttakin. Olen huomannut olevani huono tekemään perus ranskista tai ranskista ylipäätään minkään sortin koristeluilla, en tosin tiedä miksi kun ne on niin nättejäkin mielestäni ja aina kun niitä teen niin tykästyn niihin. 
Pohjalle lakkasin kerroksen tai kaksi, en muista tarkkaan Essien Sugar Daddya, jota käytän harvoin tekemissäni ranskiksissa. Kynsistä löytyy perus valkoinen tippi Ginan valkoisella, vapaalla kädellä tehdyt ilman minkäänlaisia ranskistarroja yms. Täysin tasaista ei tullutkaan, mutta tarpeeksi hyvät kumminkin omaan mieleeni. Valkoiseksi pelkästään en halunnut jättää vaan halusin jotain spessua ja muistin tehneeni viime vuonna hääkynnet tähän tapaan tosin hopeisella glitterillä. Toisetkin melkein samankaltaiset täällä. Päätin idean apinoida ja pinkin ystävänä töpöttelin flormarin omalla siveltimellä lakkaa kynnen sivuihin. Lakassa oli pientä microglitteriä ja yhdenkokoisia hexagoneja. 
Tykkäsin näistä kuin Nalle Puh hunajasta, mutta valitettavaa oli se etteivät kestäneet edes kahta päivää koulussa kuten eivät oikein muutkaan lakkaukset. Ihanat olivat silti ja tuijottelin näitä silloin kun kynsillä olivat, eli ilmeisesti nappivalinta, pitääkin kesän kunniaksi tehdä neonranut ! :)


Käytetyt kynsilakat :
  • Ginatricot : White
  • Essie : Sugar Daddy
  • Flormar Glitter : GL03

Mitä mieltä kynsistä ? Teetkö paljon ranskiksia ? 

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Aiivan iiihanat!!! Ranskikset on usein nättejä, eikä nää oo mitenkään poikkeus. Sopii hyvin sun kynsillesi tämä lakkaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! =) Tykkään kans monista ranskiksista, pitäs vaan tehdä niitä itelle useammin !

      Poista
  2. Kröhöm.. Täytyy myöntää, että oon tehny varmaan kerran tai kaksi ranskiksen.. EI vaan luonnistu multa. Tosin nyt voisin yrittää uudestaan, kun olen ostanut vinyylejäkin ihan sitä varten. :) Nää sun on kyllä todella onnistuneet ja nätit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, aika vähän oot tehnyt.. :D Vinyyleillä tulee hiukan tasaisempi jälki kun vapaalla kädellä, tosin mun vinyylit on vielä tilaamatta. ;) Kiitos kovin ! :)

      Poista
  3. Nätit kynnet. :) Itse en tee juuri koskaan ranskiksia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ! :) Onks siihen joku erityinen syy, että mikset tee vai eikö vaan oo ns. sun juttus ? :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)