lauantai 14. kesäkuuta 2014

Less is more ?

Heips ! Tällä kertaa esittelen samassa postauksessa kahdet lakkaukset, koska molemmat ovat todella yksinkertaiset niin en nähnyt syytä tehdä molemmille erikseen postausta sekä multa löytyy monet julkaisemattomat lakkauksetkin. Postauksen aiheeksi sopisi vähemmän on enemmän, sillä näissä mentiin yksinkertaisilla aksenttikynsillä.

 

Viime kuun lopulla ostin kuusi ihanaa Ginatricotin lakkaa ja näihin pääsi kynsille yksi. Ihana vaaleansininen/mintuhtava pastellinen lakka. Nimeltään tämä ihanasti kahdella kerroksella peittävä ja hyvin levittyvä on Candy Mint. Lakka pääsi kunnolla oikeuksiinsa kun en sitä raaskinut peittää suurilla koristeluilla joten kokeilemattomista mukaan lähti Fergien Dutchess. Sekin oli oikein mainio glitterlakka siinä kirkas pohja jossa tosi tiheään sinistä microglitteriä ja liloja hexglittereitä. Yksi kerros riitti nättiin lopputulokseen ja glittereitä ei onneksi tullut siveltimeen tungokseksi asti. :D Tykkän näistä vaikka ovatkin less is more-kategoriaa, joskus näinkin ettei aina överit ! 

Käytetyt kynsilakat :

  • Ginatricot : Candy Mint
  • Wet n Wild Fergie : Dutchess


Näihin kynsiin karsittiin kaksi kokeilematonta lilan sävyissä. Cubuksen hyllystä bongattu Dependin lila näytti mielestäni paremmalta kaupassa kuin kotona ja kynsille pääsyäkin sai melko pitkään odottaa kun väri ei lämmittänytkään enää mieltä. Lakka levittyi ja peitti hyvin kahdella kerroksella eli ei mitään moitittavaa koostumuksessa. Aksenttikynsiin valikoitui Jolly nro 105 jota on vaikea yhdistää oikein minkää kanssa, mutta lila pohjalakka sopi tähän hyvin. Jollystä tykkäsin kyllä erikoisuutensa takia ja muutenkin, mutta Depend jotenkin tökki vaikka katselinkin sitä pari päivää. Ei siis mun värinen lila lakka, jotenkin likainen ja aika meh, siitä vaan puuttuu se joku juju. Tällä hetkellä lakka odottaakin muiden myyntiin menevien lakkojen kanssa kuvaamista ja myyntiin laittamista.

Käytetyt kynsilakat : 

  • Depend : 300
  • Golden Rose Jolly Jewels : 105


Mitä mieltä kynsistä ? Kummat ovat lempparisi ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)