lauantai 28. kesäkuuta 2014

Juhannuksen Mix 'n' Match


Heips ! Nyt esittelyssä juhannuskynnet, pahoittelut myöhäisestä ajankohdasta, jälleen on ollut koko päivä ihan juoksua joka paikassa mm. korjailtu autoa ja käyty grillailemassa. Nyt vihdoin saan rauhoittua tätä kirjoittamaan. 
EDIT// Ei paljoa naurata, postaus oli julkaisu valmis kymmeneltä illalla, mutta nyt kellon ollessa puoli yksi ongelma bloggerin kanssa selätetty, eihän tässä kauaa julkaisuun mennytkään..

Ennen juhannusta kävin siis shoppailemassa ja muutamia lakkojakin mukaan mahtui. Kynsiltä löytyy kaksi uutta ihanuutta Yes Loven limenvihreä sekä Ginatricotin vadelmanpunainen. Helposti levittyivät ja peittivätkin. Lime tarvitsi peittämiseen 2-3 kerrosta ja vadelmapunainen peitti kynteni hyvin kahdella kerroksella. Ennen lakkailua oli jo suunnitteilla tehdä juhannus mix 'n' match lakkaus ja yhdeksi yhdistäväksi tekijäksi valikoitui mukaan hyvin sopiva musta sekä niitit.

En ollut vielä kokeillut leokuosia vain puoleen kynteen ja sen rajaamista niiteillä, joten nyt kokeilin sitäkin. Sekä peukaloon vastakkaisilla väreillä leokuosia kynteen vinottain. Ruususiirtikset löysin sattumalta, en edes muistanut omistavani tuollaisia. Muiden kynsien ollessa suuremmilla koristuksilla halusin jotain yksinkertaisempaa etusormeen ja pikkurilliin. Pikkurillin niitti valikoitui nimettömän rajauksesta ja etusormessa ollut sydänniitti muistutti juhannuksen rakkaus taioista. Hieman ehkä harmitti näiden pois ottaminen, mutta pitihän muitakin uusia lakkoja saada kynsille. Mahti onnistumisen tunne tuli näitä tehdessä ja sen huomasi kun tykkäsin näistä kuin hullu puurosta. Ihanat juhannusvärit ja koristelut, sopivat mielestäni hyvin juhannukseen. =)

Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Ginatricot : Raspberry
  • Yes Love : 007
  • Flormar : 027
  • Ruususiirtokuvat arkki N039
  • Sydän-ja neliöniitit
  • Strassikynä ja pilkkutikku

Mitä mieltä kynsistä ? Millaiset juhannuskynnet sinulla oli ?

- Jenni

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)