torstai 29. syyskuuta 2016

I Love Me-messut ja arvonta facebookissa


Heips ! Nyt alkaa taas lähestymään tämän vuoden I Love Me-messut, jotka ovat 21-23.10 Helsingin messukeskuksessa. Ilokseni sain tänäkin vuonna messuille bloggaajapassin ja minut tullaan siellä näkemään jonakin messupäivistä, ehkäpä vielä joskus pääsen nauttimaan jokaisesta messupäivästä. Aiheina löytyy terveys, kauneus, muoti, koru & kello sekä luonnollisesti. Messuilla on myös oma facebook-sivu joten sieltä löytyy ajankohtaisia asioita messuista, tästä messujen sivulle. 



Ostoskuvat ovat viime vuotisia ostoksiani messuilta, hirveässä hulinassa en tajunnut itse messuista kuvia ottaa. Itselleni tärkein aihe messuilla on tänäkin vuonna kauneus, mutta jokaisen olen silti käynyt katsomassa, kynsijutut nyt ihan ykkösenä ! Ihan varmasti löytyy moneen makuun näytteilleasettajia, niin katseltavaa, kuunneltavaa kuin osteltavaakin. Viime vuonna latasin messujen aplikaation kännykkään ja siitä olikin hyvin apua messuilla ollessa, suosikitkin sai helposti listattua ylös. Löytyy myös näytteilleasettajat, kartta ja ohjelma. Toimii android ja ios-laitteilla. Tarkempaa tietoa messuista löytyy www.iloveme.fi


Kuva: Messukeskus
Sain myös seuraajille arvottavaksi kaksi lippua kyseisille messuille, yhden lipun arvo on 18€. Tänä vuonna kilpailu tapahtuu blogin facebook sivulla, sivusta tykänneiden kesken. Yksi onnekas saa siis kaksi lippua ja voi ottaa messuille mukaan vaikka kaverinsa ! TÄÄLTÄ arvontaan, löytyy facebookista kinnitettynä julkaisuna heti ensimmäisenä. Osallistumisohjeetkin löytyy samasta julkaisusta. Onnea kaikille arvontaan ! 

Aiotko osallistua messuille ? 

- Jenni

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)